Sneak peek på THJS Cover SS 21. I den digitale trendbog vises et overskueligt overblik over de seneste trends inden for interiør, design og dekoration, og der medfølger et detaljeret farvekort, inspirerende produktbilleder og nye ideer til mønstrer og materialer et år frem. Ved bestilling af den digitale trendbog får man 7 trendtemaer samt 12 sider med generel trendinformation.

Få et sneak peek på THJS Cover SS 21

THJS Cover tilbyder inspirerende trendinformation – både som fysisk og digital udgave. I den digitale trendbog vises et overskueligt overblik over de seneste trends inden for interiør, design og dekoration, og der medfølger et detaljeret farvekort, inspirerende produktbilleder og nye ideer til mønstrer og materialer et år frem. Ved bestilling af den digitale trendbog får man 7 trendtemaer samt 12 sider med generel trendinformation.

THJS Cover trendbøgerne bliver udgivet to gange årligt og indeholder trendforecasting to år frem. Bøgerne indeholder alle relevante, fremtidige trends med store håndmalede farvekort, nøglefarver og copyright-fri print til direkte brug. I disse begrænsede oplæg finder man også inspirerende interiør- og produktbilleder, materialeprøver og ideer til produkter til hjemmet, såsom gardiner, puder, potter, vaser, tapet, møbler og meget mere. I autumn/winter-udgaven bliver der givet ekstra opmærksomhed til trends inden for julepynt.

Indhold:

  • Analyserende introtema
  • Otte detaljerede temaer
  • Inspiration til farver
  • Farvekombinationer
  • Alle farver har Pantone-referencer, samt små papirchips af alle farver
  • Masser af ideer til materialer, strukturer og mønstre til sæsonen
  • Flot inspiration til former, designs, tekstur og materialer
  • Tre-dimensionelle materialeprøver- Billedmateriale, eksklusivt taget af udgiverne, af produkter, tekstiler, papirmaterialer, træ, keramik, metal, teknik, dekoration, mønstre
  • Prints, nogle er eksklusivt taget til trendbogen, andre er lavet til klar-til-brug

Hvem står bag?

Bag trendbøgerne THJS Cover (tidligere Co-okBook) står Tatia Huisman og Joke Scholtalbers – to passionerede og kreative piger med over 20 års erfaring i trend forecasting, farver og produktudvikling. De forsyner indkøbere, produktudviklere og stylister med nyttig information om trends. THJS Cover har fokus på farver, materialer, design og dekoration i interiørindustrien. Med deres forskellige kompetencer komplementerer de hinanden godt, og har i over 10 år udgivet kommercielle og trendrigtige bøger sammen.

Titia Huisman er uddannet i grafisk design og har arbejdet i mere end 9 år som trendspotter og designer i et førende trendbureau. I 2005 begynder hun at udgive Co-okBook sammen med Joke Scholtalbers. I 2016 fortsætter udgivelsen af Co-okBook under navnet THJS Cover.

THJS - behind the books

Ud over at lave trendbøgerne rejser Titia Huisman rundt i verden for at samle viden for at udvikle produkter inden for interiør, design og brugskunst. Titia Huismans styrke ligger i grafisk design, produktdesign, mønstrer, fotografering og analyse af trends.

Joke Scholtalbers startede sin karriere i mode- og tekstilindustrien. Her rejste hun en del til Østen og andre lande for at udvikle forskellige kollektioner. Efter dette arbejdede hun 7 år som trendspotter og farveekspert i samme trendbureau som Titia Huisman, hvorefter de startede Co-okBook sammen. Joke Scholtalbers’ kompetencer er analyse af trends, foredrag, farvesammensætning, produktudvikling og tekstforfatning.

KøbKontakt en konsulent