Et nyt år, et nyt layout og ikke mindst en helt ny specialudgave med fokus på fremtidens arbejdsmarked i det nye TID & tendenser tidsskrift.

Et nyt år, et nyt layout og ikke mindst en helt ny specialudgave med fokus på fremtidens arbejdsmarked.

Vi har tidligere haft gode erfaringer med specialudgaver med fokus på store emner, der kræver belysning fra flere vinkler. TID & tendenser har således tidligere haft specialudgaver om Skandinavien, krise¬navigation og nu også om fremtidens arbejdsmarked.

De faste tænkere i pej gruppens Fremtidstank bidrager med hver deres vinkel på fremtidens arbejdsmarked. Samtidig er en række gæsteskribenter inviteret med i denne specialudgave, som udkommer i et ekstra stort oplag, idet emnet er interessant for en bred skare. Det er derfor ikke kun abonnenter på TID & tendenser, men også andre interesserede, der kan blive klogere på emnet.

TID &tendenser

Fremtidstænkerne er:

  • Samfundsforskeren Johannes Andersen
  • Bestyrelsesrådgiveren Poul Erik Jakobsen
  • Retaileksperten Henrik Libak
  • Livsstilseksperten Mads Arlien-Søborg
  • Reklame- og kommunikationseksperten Tom Elert
  • Fremtidsforskeren Anne Skare
  • Trendforskeren Louise Byg Kongsholm

Med disse syv personer plus flere andre superspændende skribenter fremstår TID & tendenser nr. 1 2019 som et komplet værk med alle de nødvendige og relevante vinkler på det arbejdsmarked, som vi alle er en del af.

TID &tendenser

TID & tendenser har i øvrigt fået en ordentlig rystetur med hensyn til layout og opbygning af indhold. Målet er at fremstå som et vidensspækket, inspirerende og perspektiverende tidsskrift, der følger med i tidsånd, samfund, forbrug og livsstil.

Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du læse specialudgaven lige her >. Ellers klik herunder for at finde ud af, hvordan du får fingrene i specialudgaven, og alle de andre spændende emner, som TID & tendenser skriver om.

Læs mere om specialudgaven