Mød Line, Maria og Katrine

Den seneste tid har budt på tre nyansættelser hos pej gruppen. Trendvirksomheden har budt velkommen til en salgs- og marketingskoordinator, en salgsansvarlig for trendbøger og WGSN og en redaktør på branchebladene 365DESIGN og TØJ.

Hvem er de tre nye medarbejdere?

Line Johansen blev fra april måned 2017 ansat som salgs- og marketingkoordinator. Her står hun for abonnementsudvikling samt salg og markedsføring af abonnementer på pej gruppens tre medier TØJ, 365DESIGN og TID & tendenser. Efter endt uddannelse som markedsføringsøkonom læste hun en professionsbachelor i international handel og markedsføring, som hun færdiggjorde i januar 2017. Ved siden af studiet arbejdede Line som sælger ved Primo Tours. Line bor i den lille by Spjald i Vestjylland med sin kæreste.

Maria Damsgaard begyndte som salgsansvarlig for trendbøger samt WGSN i august 2017. Maria har en uddannelse som designteknolog med speciale i indkøb, og har i de sidste 10 år arbejdet som sælger for forskellige danske tøjfirmaer. Hun er bosiddende i Silkeborg sammen med sin kæreste og deres to sønner.

Katrine Rosgaard Klemmensen startede i august 2017 som redaktør på pej gruppens medier 365DESIGN og TØJ. Katrine færdiggjorde i sommeren 2017 sin kandidatuddannelse i medievidenskab fra Aarhus Universitet. I sin studietid arbejdede Katrine hos Sinnerup, hvor hun stod for tekstforfatning til kataloger og webshop samt koordinering af opslag på sociale medier. Katrine bor i Aarhus midtby sammen med sin kæreste.

Med de tre nye medarbejdere beskæftiger pej gruppen nu 21 faste medarbejdere og over 20 faste freelancere i form af designere, trendspecialister, livsstilseksperter, retaileksperter mv.

Fra venstre: Line Johansen, Maria Damsgaard og Katrine Rosgaard Klemmensen