Denne plantetrend rapport indeholder 4 trendtemaer til 2022 + 1 juletema.

For alle fem temaer får du Pantone-referencer, plante- og blomsternavne, mood-inspiration samt forslag til styling. Du får adgang til pej greenery rapporten via pej gruppens online univers pejtrend.com.

greenery

Det får du

  • Adgang til online plante-trendrapport på 50 sider
  • Detaljer vedr. farver, planter, blomster, farver, styling og interiør
  • Moodboards, keywords og inspiration
  • Fire trendtemaer + et juletema
  • Mulighed for at filtrere i alt indhold
  • Søge i billeder og lave egne samlinger
  • Farver defineret i Pantone® TCX

 

pej greenery

Et unik indblik i sæsonens blomster- & plantetrends

2022 byder på forbrugere som er lidt splittede. Der er dem der har brug for ro og plads omkring dem, hvor der dermed ikke må være for mange ting og for meget gang i den plantemæssigt. Der er også dem som higer efter fest, farver og gang i den. Både for forår og sommer samt efterår og vinter, ser vi muligheder for begge parter. Julen er en kombination, hvor der er plads til både det rolige, men også det festlige input.

greenery

Udelivet er blevet en eksistentiel del af manges liv under Corona og dette fortsætter som værende en vigtig følgeven for at opnå harmoni i livet. Derfor vil vi opleve at mange stadig ønsker at dykke ned i naturen og opleve hvad naturen kan give, helt bogstaveligt. At sanke, er blevet en hobby for mange – det at kunne gå ud i naturen og finde det, som vores forfædre også levede af, er af stigende interesse. Og generelt er dét, at finde alternative ”ingredienser” og at bruge det man kan finde en stigende luksus for mange forbrugere. Det betyder også at planter og blomster ofte ses blive sat sammen på forundelige måder som resulterer i kreative løsninger.

Rapporten koster kun 800 kr. ekskl. moms. Du kan læse mere og købe rapporten lige her →

Billede i toppen: Cindy Vondran