pej gruppens galleri har fået ny udstiller. Denne gang kan du opleve det danske up-coming-designstudio Studio FEM.

pej gruppens galleri har fået ny udstiller. Denne gang kan du opleve det danske up-coming-designstudio Studio FEM.

Filosofien bag pej gruppens nye udstiller, Studio FEM, er, at design ikke blot skal betragtes, men også mærkes. Derfor balancerer menneskene bag mellem funktionalitet og æstetik med materialer og optimal udnyttelse af disses egenskaber som kernefokus.

Bag det nye designstudie står de tre studerende Anders Engholm Kristensen, Sarah Cramer og Britt Rasmussen, der alle studerer Furniture Design & Business på TEKO.

Trioen arbejder ud fra et ønske om at ville udfordre øjet og skubbe traditionelle grænser, hver gang de skaber et design. Intentionen er at vække folks nysgerrighed, så de får lyst til at røre produkterne.

“Man skal få et personlighedsforhold til vores møbler, som både skal betragtes og mærkes. Derfor er et skulpturelt formsprog og materialeudforskning centralt. Vores mål er nemlig nået, når folk undrer sig, rører produkterne, og der opstår en lille gnist,” forklarer Britt Rasmussen.

Trioen har på kort tid fået stor opmærksomhed, hvilket især kom til udtryk ved deres udstillinger på Stockholm Furniture Fair under designugen i Milano, på Formland og senest ved 3 Days of Design i København.