NellyRodi
Nelly Rodi AW 20/21

Hvad er NellyRodi?

NellyRodi-bureauet blev grundlagt i 1985 af Nelly Rodi. Med en uddannelse inden for mode og design begyndte Nelly Rodi sin karriere i den parisiske virksomhed Woolmark Company som modekoordinater. Her fik hun et dybdegående kendskab til tekstiler og teknikker, og derfor tog karrieren hurtigt fart. Efter kort tid blev hun leder af det internationale ’Cotton Institute’, hvor hun bidrog til at markedsføre dette materiale gennem ekstraordinære markedsføringstiltag. Samtidig begyndte hun som freelancekonsulent inden for styling og kommunikation.

I 1973 blev Nelly Rodi leder af CIM (Committee for the Coordination of Fashion Industry) – et fransk designstudie, som blev grundlagt i 1950’erne. Fra det øjeblik fordoblede CIM sine udgivelser og søsatte de første trendforedrag, som gjorde Nelly Rodi kendt uden for Frankrig, hvor mere end 500 internationale virksomheder begyndte at følge med i den inspirerende trendforecasting. Gennem denne periode tiltrådte Nelly Rodi flere statslige kommissioner, som medførte skabelsen af IFM (French Fashion Institute) og Musée de la mode et du textile. I 1985 forlod Nelly Rodi CIM for at grundlægge sit eget trendforecastingbureau.

Hør mere
NellyRodi

NellyRodi Agency

I dag er NellyRodi et internationalt anerkendt trendforecastingbureau med speciale i innovation og kreativitet, og med kontorer både i Paris, Tokyo og New York. NellyRodi er repræsenteret i 19 lande, hvor bureauet rådgiver og vejleder brands, investeringsfonde og kollektive organisationer i strategi- og produktudvikling, marketing og digitalisering.

NellyRodi udgiver flere trendbøger to gange årligt. I bøgerne får man inspiration om livsstil og forbrugerforecast, markedsmuligheder, eksklusive interviews og analyser, originale moodboards, farve-, print- og materialeinspiration, silhuet- og detaljeretninger.

NellyRodi analyserer sociale, kommercielle og kreative trends for at konsultere virksomheder i deres internationale udvikling. Blandt kunderne er: L´Oreál, Unilever, Yves Rocher, Maison & Objet, Maybelline, Estée Lauder, Tommy Hilfiger, Sony, H&M, Ellos, Hermès, Victoria’s Secret og Chanel.

NellyRodi udgiver følgende bøger, som kan købes gennem pej gruppen:

  • Womens edition
  • Mens edition
  • Beauty Lab
  • Color Intelligence
  • Prints & Patterns
  • Life & Style
  • Color Intelligence
  • Living Expressions
  • Lingerie box
  • Fabrics

Hør mere
Nelly Rodi
Nelly Rodi

Hør mere om NellyRodi og hvor meget du kan spare i både tid, omkostninger og udvikling af dine produkter.