Det vigtigste fra trendkonferencen  kun tre timer

Mini
Trendkonference
SS 2023

Herning + Online 01.03.22

Book din plads

Tilstedeværelse

På dette seminar får du 3 supereffektive timer med 2 eksperter.

I foråret/sommeren 2023 vil vi opleve forbrugere, der er mere bevidste om deres omgivelser og deres fodaftryk. Ikke kun inden for klima og sundhed, men også om hele oplevelsen af sæsonens design – både visuelt og taktilt. Det kan være brancher som mode, interiør, mad eller andre livsstilsvalg. De fleste forbrugere længes efter muligheden for at stoppe op og være til stede – altså vil vi se flere positive forbrugere, der nyder øjeblikket.

Vi vil opleve forbrugere, der tager et skridt tilbage fra nogle af de handlinger, som de sidste 10 år har været stigende. Blandt andet inden for hurtig kommunikation – hvilket betyder, at flere vil være bevidste om at slukke deres telefoner, når de oplever, i stedet for at optage og dele den.

Lifestyle · Trends · Future ·

Foredragsholdere

Mette Lykkegaard From

Spring & summer 2023
Tilstedeværelse

Interessen for blot at løbe hurtigere samtidig med et forsøg på at balancere livet, har været faldende i de seneste år. Det er kommet til mange forbrugeres bevidsthed, at vi skal bremse op og tænke os om for at kunne skabe en morgendag, der vil fungere for os alle!

Selvfølgelig har pandemiens mange restriktioner og lockdowns betydet meget, da de fleste har været tvunget til at sænke farten og tænke.

Klimadagsordenen er naturligvis også en kæmpe faktor for tankegangen om at være mere nærværende. Troen på at bevare, uden at slække på nydelsen og livets glæder, er også af stor indflydelse på tendensen til forår og sommeren 2023.

Ved du hvilken vej vinden blæser?

Fremtiden er her allerede og kan ses i de små svage signaler og spirende trends, der siger noget om, hvilken vej vinden blæser. Vi skal bare turde se og reagere på trends og se dem som pejlemærker for fremtiden.

Hastigheden, hvormed forandringerne sker i dag, kombineret med den store magt, som forbrugerne har, gør at man ikke må overse trends. Det kan betyde vækst eller tilbagegang for en virksomhed, der enten rammer eller ikke rammer rigtigt med det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt. Trends er både muligheder og trusler. De giver et nyt og spændende rum til innovation, men kan også resultere i seriøse problemer – specielt hvis man vælger at lukke øjnene for dem.

Bliv opdateret på de største trends i en post-pandemisk verden og bliv selv klar til fremtiden!

Det får du på konferencen

  • Den vigtigste viden fra trendkonferencen SS 2023 på kun 3 timer
  • Gennemgang af pej gruppens grundfortælling og trendtemaer til sæsonen
  • Perspektiv på udviklingen af tidsånd, samfund og økonomi
  • Rundtur i et stort inspirationsunivers fra hele verden
  • Dit eget farvekort – pej colour til en værdi af DKK 2.500,-
  • Oversigt over konkrete og kommercielle farver og farvekombinationer til sæsonen

Dato

Herning + Online
01.03.22
12.30—16.00

pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Tjek ind og sandwich 12.30–13.00. Konferencen starter kl. 13.00. Du kan logge ind i Zoom 15 minutter før konferencen starter.

Pris pr. person

  • Alm. deltager: kr. 3.000,-
  • Underviser: kr. 2.500,-
  • Studerende: kr. 600,-*
  • pej trend abonnent: kr. 1.200,-*

*ekskl. farvebogen pej colour SS 2023. Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms.

Billetter

FAQ

Med i billetprisen får du farvebogen pej colour SS 2023 (værdi: kr. 2.500,-), sandwich inden konferencen starter (dog ikke onlinedeltagere) samt udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen.

På denne konference kan du også deltage online via Zoom.

Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]