Food trends  to timer

MiniFoodkonference2023—2026

Online via Zoom 07.02.22

Book din plads

Future food trends

På dette webinar får du 2 supereffektive timer med 2 eksperter.

Fødevarebranchen er kommet meget forskelligt igennem krisen – nogen har haft stor vækst helt uden at ændre noget, andre har flyttet sig helt andre steder hen ved høj innovationskraft og andre har lidt et meget stort tab. Intet ved krisen har været selvforskyldt og ingen går umærket videre. Tiden efter sundhedskrisen er anderledes, ny og så alligevel kendt – for kriseadfærd har ofte de samme triggere og bevægelser.

Deltag på pej gruppens food webinar i februar og få bedre forståelse af adfærd og trends på kort og langt sigt samt inspiration til strategi, produkter og lanceringsplaner. To stærke eksperter inden for forbrugeradfærd og fødevaretrends leverer nye indsigter og perspektiver, så du er klar til fremtiden.

Food · Trends · Future ·

Foredragsholdere

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Kriser gør os skarpere

Kriser lærer os altid noget, gør os stærkere og skarpere. Derfor er der også grund til at reflektere over, hvad 2021 har givet os af perspektiv på privatlivet, arbejdslivet og på samfundet som helhed.

På en times gives en opdatering på alt fra tidsånd, kriseforløb, coronaadfærd og konsekvenserne for forbrug, detail og nethandel. Deltag på food webinaret og få perspektiv og kontekst til at forstå konsekvenserne af pandemien, så du er klædt bedre på til at navigere din virksomhed ind i den næste normal.

Flemming

Hvad driver forbrugeren?

Hvilke fødevaretrends får størst indflydelse på, hvad forbrugeren putter i munden og i indkøbskurven de kommende år? Deltag på konferencen og få masser af eksempler på, hvordan virksomheder rundt om i verden allerede nu udnytter dem i praksis i forhold til produktudvikling, butik og markedsføring.

Flemming Birch, som er Trendforsker i food- og retailtrends hos Birch & Birch / Business College Syd og har speciale i foodtrends og retailtrends, tager dig gennem de vigtigste trends.

Det får du på konferencen

  • Få viden om de kommercielle mikrotrends, der vil påvirke indkøbsvaner og ganer frem imod 2026
  • Bliv beriget med ny viden om samfund, tidsånd, forbrug samt fødevare- og detailhandelstrends
  • Megatrends: Hvilke største trends dikterer tidsånd og forbrugeradfærd i de kommende år? Hvordan kommunikerer du til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed
  • Mulighed for at få 1.000 kr i rabat på pej foodbox 2023–2026.

Dato

Online via Zoom
07.02.22
13.00—15.00

Du kan logge ind i Zoom 15 minutter før konferencen starter.

Pris

  • Alm. deltager: kr. 1.000,-
  • Underviser: kr. 800,-
  • Studerende: kr. 600,-

Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms.

Billetter

FAQ

Du får udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen samt mulighed for at spare 1.000 kr. på pej foodbox 2023–2026.

På denne konference kan du kun deltage online. Se vores kalender for andre muligheder her →

Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]