Livets store fester kræver noget særligt. Det gør virksomheders VIP-arrangementer også. I Hammerum har pej gruppen lagt sig i selen for at give dig de bedste rammer om festlige begivenheder.

Livets store fester kræver noget særligt. Det gør virksomheders VIP-arrangementer også. I Hammerum har pej gruppen lagt sig i selen for at give dig de bedste rammer om festlige begivenheder. Det sker, når de udlejer Strategihuset til barnedåb, konfirmation eller forkælelse af VIP-gæster.

Af Monica Jørgensen, MOJO Kommunikation, artikel udgivet i X-klusiv.

”Vi gør drømme til virkelighed,” konstaterer adm. direktør Louise Byg Kongsholm med et smil, når hun fortæller, hvad tanken er med hendes seneste påfund – Strategihuset. Godt nok emmer lokalernes navn af business – og det er ingen hemmelighed, at pej gruppen, som står bag det nye initiativ, har et stort ønske om, at Strategihuset bliver det midtjyske erhvervslivs foretrukne konference- og mødested. Men huset kan også danne rammene om den eksklusive reception eller den kærlighedsfyldte konfirmation. Nøjagtig som det er stedet, hvor du kan samle dit netværk til et unikt retreat eller kræse for dine kunder.

Natur, nærhed og next generation

Strategihuset ligger i grønne omgivelser i forlængelse af pej gruppen i Hammerum. Bitsovgård er fra 1912 og har således solide rødder i Hammerum Herred. Flot natur med plads til gåture omkring flere små søer og nærhed til både by og hoteller er med til at skabe den unikke placering. Stedets dybe rødder danner fundamentet for en fremadskuende, moderne virksomhed, som tror på, at mennesker har brug for at møde hinanden i omgivelser, mange kun tør drømme om.

I Strategihuset mødes tidløs elegance, historie og fremtid. Det gamle hus er istandsat, så det opfylder alle moderne krav til indretning. Her er lys og luft. Ro og rummelighed. Og med naturen omkring stedet, er det noget nær en idyllisk perle, der har set dagens lys.

Events på liganiveau

I gennem mere end 40 år har pej gruppen arbejdet med tidsånd, trends og tendenser og har formidlet denne viden gennem store konferencer og mindre eftermiddagsseminarer. Det er den erfaring, de har skabt Strategihuset på. Fordi de ved, hvad der skal til for at skabe den perfekte event.

”Vi tager udgangspunkt i gæsternes behov samt ønsker og kombinerer det med vores viden om event-planlægning. Det giver, tror vi på, et højt niveau for arrangementet. Og i en tid hvor vi oftest kun mødes over et like på Facebook, er det afgørende, at vi kan slappe af og være sammen om at være sammen, når vi mødes til fest, møder og seminarer,” siger Louise Byg Kongsholm og forklarer, at via pej gruppens store netværk har de adgang til nogle af landets dygtigste kokke og stylister, som kan være med til at sikre, at alt klapper på dagen.

Som lejer kan man vælge blot at leje huset og så selv stå for forplejningen, eller lade pej gruppen spille en rolle i arrangementet – enten som tovholder på det eller blot som indlægsholder. Alt er muligt og huset er meget fleksibelt indrettet af samme årsag. Du kan bruge det til møder, events, strategidage, konfirmation, bryllup og mange andre typer events.

Læs mere om pej gruppens Strategihus her

Om pej gruppen

International inspiration, et stort netværk, dygtige medarbejdere, midtjysk sund fornuft og fødder solidt plantet i virkeligheden har gjort pej gruppen til Nordeuropas største trend-, konsulent- og forlagsvirksomhed. Siden 1975 har virksomheden formidlet trends til professionelle aktører i livsstils- og reklamebranchen gennem medier, konferencer, foredrag og konsulentarbejde.

Om Bitsovgård

  • Bygget i 1912.
  • Før 1912 var der et mindre landsted på grunden. Et landsted som lå på den gamle vej mellem Silkeborg og Gjellerup/Lundhuse og blev brugt som samlingssted for lokalbefolkningen.
  • Fra 1912 og frem til 1970’erne blev der drevet landbrug, og gården var desuden i en længere periode sognegård for Hammerum/Gjellerup.
  • I 2000 købte pej gruppen gården og gennemførte en totalrenovering. Siden 2001 har virksomheden haft adresse på gården.
  • I 2011 overtog Louise Byg Kongsholm ejerskabet af pej gruppen og i 2016 også af gården, der således både huser virksomhedens 20 medarbejdere, en stor trendbutik og konferencelokaler.
  • I sommeren 2016 er stuehuset på 260 kvadratmeter også inddraget til erhverv og er indrettet til et Strategihus med femstjernede omgivelser og service. En del af pej gruppens konferencer vil i fremtiden blive holdt der, ligesom det bliver muligt for virksomheder at leje sig ind på dagsbasis. Derudover kan private leje ”Strategihuset” til nogle af livets særlige fester så som bryllupper og konfirmationer.