Rammerne omkring forretningsmøder, seminarer og konferencer er afgørende for, at deltagere og arrangører får mest muligt ud af de dyrebare timer – og hvis rammerne er unikke og inspirerende, opnår både arrangører og deltagere meget mere.

Rammerne omkring forretningsmøder, seminarer og konferencer er afgørende for, at deltagere og arrangører får mest muligt ud af de dyrebare timer – og hvis rammerne er unikke og inspirerende, opnår både arrangører og deltagere meget mere.

Af Louise Byg Kongsholm

Læs mere om Strategihuset her

Trods den øgede digitalisering af mødet mellem to eller flere mennesker, er der stadig behov for det personlige og fysiske møderum til vigtige strategiske diskussioner, præsentationer, fremvisninger og udviklingsprocesser. Rammerne for det fysiske møde må dog ikke være så kedeligt, genkendeligt og formelt, at det dræner deltagerne for energi. Så er tiden spildt for alle.

De bedste og mest inspirerende møder finder sted i autentiske og unikke faciliteter. Anderledes mødelokaler sætter gang i hjernecellerne på en anden måde end et firkantet rum med hvide vægge.

pej gruppen har i mere end 30 år afholdt heldagskonferencer og seminarer i det meste af Danmark og store dele af Norge samt i egne konferencelokaler. Så kendskabet til mødelokaler, mødekultur, mødeforplejning og serviceniveau, samt hvad der får det faglige møde mellem mennesker til at spille, er høj. Denne erfaring bringes nu videre i et nyt tiltag fra pej gruppen: Strategihuset.

Det oprindelige stuehus på Bitsovgård er istandsat med respekt for bygning og tiden, men med alt i moderne AV-udstyr i de forskellige mødelokaler og fuldt funktionsdygtigt med eget køkken, hyggestue, slyngelstue, terrasse, græsarealer og en flot udsigt.

Strategihuset er ideelt til strategimøder, bestyrelsesmøder, seminarer, konferencer, kollektionsfremvisninger og andre aktiviteter og events, hvor der er behov for ro og fokus, og hvor der ikke foregår en masse andre mødeaktiviteter samtidig. Huset lejes som helhed, med og uden forplejning, foredragsholdere, underholdning mv.

Faktaboks om Bitsovgård

  • pej gruppen har til huse i en gård, som blev bygget i 1912.
  • Før 1912 var der et mindre landsted på grunden. Et landsted som lå på den gamle vej mellem Silkeborg og Gjellerup/Lundhuse og blev brugt som samlingssted for lokalbefolkningen.
  • Fra 1912 og frem til 1970’erne blev der drevet landbrug, og gården var desuden i en længere periode sognegård for Hammerum/Gjellerup området.
  • Gennem 1970’erne og 1980’erne blev gården sat i stand af familien Gjørret, men forfaldt igen i 1990’erne.
  • I 2000 købte pej gruppen gården og gennemførte en totalrenovering, og siden 2001 har virksomheden holdt til på gården.
  • I 2011 overtog Louise Byg Kongsholm ejerskabet af pej gruppen og i 2016 også af gården, der således både huser virksomhedens 20 medarbejdere, en stor trendbutik og konferencelokaler.
  • I sommeren 2016 er stuehuset på 260 kvadratmeter også inddraget til erhverv og er indrettet til et Strategihus med femstjernede omgivelser og service. En del af pej gruppens konferencer vil i fremtiden blive afholdt der, ligesom det bliver muligt for virksomheder at leje sig ind på dagsbasis.