Den hollandske trendguru, Li Edelkoort, kommer til København tirsdag 29. oktober 2019, og afholder seminar for sæsonen spring/summer 2021.

Den hollandske trendguru, Li Edelkoort, kommer til København tirsdag 29. oktober, og afholder seminar for sæsonen spring/summer 2021.

Li Edelkoort er en værdsat inspirator i hele verden og har gennem de sidste årtier formået at tiltrække store dele af den skandinaviske livsstilsbranche til sine seminarer i København. Hun er kendt for sit fantastiske visuelle materiale, samt en fantastisk evne til altid at være på forkant med tendenser, farver og materialer.

Seminaret er målrettet både designere, produktudviklere, journalister, indkøbere, kommunikationsfolk og andre branchefolk, som arbejder kreativt inden for mode, interiør, dekoration, styling, fotografi, konceptualisering, trends, farver og livsstil generelt.

Li Edelkoort

Li Edelkoort

Li Edelkoort er en af de mest succesfulde trendspottere i hele verden og hun er kendt for sin intuitive tankegang. Hun rejser hele kloden rundt og studerer evolution og kulturelle trends, hvorefter hun tolker og omsætter det til sine trendforecasts. I det parisiske bureau Trend Union skaber Li Edelkoort et fantastisk trend­materiale, som ser op til to år frem i tiden, til stor inspirationsglæde for designere, konceptmagere og kommuni­katører inden for internationale brands.

Se videoen ‘Lidewij Edelkoort: Hall of Fame Documentary’. Chefredaktør Cindy Allen interviewer Li, med henblik på hvordan hun forudsiger fremtiden for design og mode. Videoen er lavet er Interior Design Broadcast.

Trend Union

Li Edelkoorts trendbøger fra Trend Union er til den eksklusive designer, som ønsker at skabe sit eget unikke design og kan skabe en kommerciel kollektion ud fra en exceptionel inspirationskilde, som disse trendbøger er. Trendbøgerne produceres kun i et begrænset antal, netop for at begrænse kopiering og for at sikre dig muligheden for at skabe noget unikt.

På seminaret får du en eksklusiv booklet til en værdi af 1.000 kr. Prisen for at deltage på seminaret er kun 2.995 kr. Det vil sige du betaler kun 1.995 for selve billetten. Som underviser kan du komme med for kun 1.500 kr, og som studerende koster det kun 800 kr. (uden booklet). Under seminaret vil der være en let forplejning. Priser er ekskl. moms.

OBS: Li Edelkoort er kun i Danmark én gang pr. sæsonen, og der er kun et begrænset antal billetter, så du skal være hurtig for at få en plads!

Book din plads
Li Edelkoort

Program

09.30 – 10.00
Check in

10.00 – 10.45
Green Wave, fashion, textile & macro trends

10.45 – 11.30
Green Wave audiovisual in music

11.30 – 12.15
The Green Book, casual wear, leisure & active

12.15
Break

13.00 – 13.45
Lifestyle ‘a matter of taste’

14.00
question and end

Ja tak, lad mig få en billet!

Historien bag

Lidewij Edelkoort er en anerkendt hollandsk trendforsker og kvinden bag trendbureauet Trend Union. Hun startede sin karriere som modekoordinator i et stormagasin i Amsterdam. Efter sin uddannelse på ArtEZ flyttede Lidewij Edelkoort i 1975 til Frankrig, hvor hun startede som selvstændig konsulent, og kort tid efter grundlagde hun Trend Union. Lidewij Edelkoort studerer og formidler sammenhæng mellem kunst, mode, design, arkitektur og forbrugeradfærd. Via sit arbejde har hun grundlagt trendforecasting som en profession, og hun forsyner nogle af verdens førende virksomheder med design- og livsstilsanalyser.

Lidewij Edelkoort har stået i spidsen for det verdenskendte Design Academy Eindhoven fra 1998-2008 og har ligeledes etableret Designhuis.

I 1991 bliver Studio Edelkoort grundlagt i Paris, og er en kreativ, kunstnerisk og operationel tænketank på et internationalt plan. Med en tro på sin ekspertise i forhold til trendforecasting og markedsundersøgelser har Studio Edelkoort udviklet et konsulentbureau, som tilbyder målbare services gennem analyser, intuition og kreativitet.

I 2001 modtog Lidewij Edelkoort Woonbeurs-prisen som en anerkendelse af hendes betydning for hollandsk interiørdesign, og i 2003 blev hun i Time Magazine kåret som en af de 25 mest indflydelsesrige personer inden for mode. Det efterfølgende år blev hun kåret som en af de 40 mest indflydelsesrige personer inden for design af Icon Magazine. Lidewij Edelkoort modtog i 2004 Hollands Grand Seigneur-pris for sit arbejde i mode- og tekstilindustrien, og i 2008 blev hun af det franske kulturministerium æret som ’Chevalier

Okay, jeg er overbevist – lad mig komme med!