Helt eksklusivt i denne Coronatid, bliver branchebladet 365DESIGN nr. 2 udgivet som et gratis blad, online. Læs det lige her!

Helt eksklusivt i denne Coronatid, bliver branchebladet 365DESIGN nr. 2 udgivet som et gratis blad, online.

365DESIGN

 

Denne udgivelse har ekstra meget indhold i forhold til en normal udgivelse. Herunder kan du se indholdet på den nye udgivelse. Se mere her →

 

16 — Kort & godt
Korte nyheder om stort og småt i branchen.

24 — Interview med Lene Tanggaard
Designskolen Kolding har fået ny rektor. For hende er et grundlæggende håndværk altafgørende for den akademiske overbygning, der skal være med til at udvikle designfagligheden.

28 — Top 10: oversigt over hvordan det står til i design-, møbel- og interiørbranchen
Med udgangspunkt i virksomhedernes seneste offentliggjorte årsresultater giver 365DESIGN en temperaturmåling på, hvordan det står til i branchen – både generelt set og fordelt i underbrancher.

BRANCHENS AKTØRER OM COVID-19

36 — Q&A med brancheorganisationer
365DESIGN har talt med både Dansk Erhverv, Dansk Industri og Dansk Detail om, hvordan coronakrisen påvirker design-, møbel- og interiørbranchen, samt hvad organisationerne gør for at hjælpe.

44 — Q&A med virksomheder i branchen
Både Carl Hansen & Søn, Ib Laursen, Paustian og Magasin åbner op om, hvordan Covid-19 har sat sine spor i forretningen.

PORTRÆTTER

58 — Four Design
365DESIGN har talt med medstifter Leif Kristensen og Group Creative Director, Niels Stendys, om tre årtier med udvikling og problemløsning i kontraktindretningsvirksomheden Four Design.

62 — Dii Van Oh
Med et enkelt formsprog ønsker designvirksom¬heden at sætte rammerne for en afslappet indretning for både private hjem og kontraktmarkedet.

INSPIRATION

68 — The economy of hope
Covid-19 medfører nye adfærdsmønstre. Vi skal ikke rejse for meget, producere for meget eller bruge for mange ressourcer, mener den hollandske trendguru Lidewij Edelkoort.

BÆREDYGTIGHED

74 — Intro til bæredygtighed
Ifølge Trend Union er verden nået til et punkt, hvor vi har brug for forandring. Hvad kan virksomhederne i design-, møbel- og interiørbranchen gøre for at imødekomme det?

76 — Q&A med Miljømærkning Danmark og FSC Danmark
365DESIGN har talt med Miljømærkning Danmark og FSC Danmark om henholdsvis Svanemærket og EU-Blomsten og FSC-certificeringen.

82 — FDB Møbler
”En J46 spisebordsstol udleder cirka den samme mængde CO2 som en oksestegsbøf på 350 gram,” siger FDB Møblers adm. direktør, Ole Kiel om virksomhedens arbejde med bæredygtighed.

86 — Rug Solid
Siden 2012 har tæppevirksomheden arbejdet for en bæredygtig designindustri og opfordrer andre virksomheder til at hoppe med på vognen.

BAGGRUND

94 — Scan Global Logistics
Det er en afgørende succesfaktor at have styr på sin forsyningskæde, sit lager samt paknings- og leveringsmetoder. Society of Lifestyle er en af de virksomheder, der har indgået et strategisk samarbejde med logistikvirksomheden Scan Global Logistics.

104 — Fra vugge til krukke – livsfaser og forbrug
Louise Byg Kongsholm deler et uddrag af sin nye bog, der har fokus på forbrugerindsigt og forståelse af livets 17 distinkte forbrugsfaser.

Læs den gratis udgivelse her