Vi søger nu!

Vi søger en kreativ og grafisk praktikant til efteråret 2017.

Ansøgningsfrist: 31. april 2017
Start: August 2017

Brænder du for grafisk design til enten det trykte medie eller web, online markedsføring, sociale medier, og har du lyst til at arbejde med programmer og platforme som Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Mailchimp, Wordpress, Magento og Woocommerce? Så kan du hos pej gruppen prøve det. Du får lov til at arbejde med spændende projekter, og du er med til skabe vores produkter samt synliggøre og udvikle vores tilstedeværelse både offline og online.

Du bliver en del af et team, der arbejder målrettet med produkter, seminarer og konferencer til mode-, interiør- og livsstilsbranchen. I den grafiske afdeling laver vi alt fra branchemagasiner, invitationer i mange formater, store messebannere, trendbøger, webdesign, social media, mailkampagner og grafik til alle platforme. Vi udvikler nye design og ideer, og vi holder skarpt øje med nye tendenser både offline og online.

Det er ikke et krav at du kan det hele. Vi tilpasser dit praktikforløb, så du kan arbejde med det, der passer med dine kompetencer, og hvad der passer ind i praktikperioden i forhold til igangværende projekter.

Du kommer til at arbejde med hurtige deadlines på daglige opgaver, men også de mere langstrakte projekter vil du blive dybt involveret i og få medansvar for, at vi når i mål med den bedste løsning. Din mening vil blive hørt. Vi lever af gode ideer, så hvis du har kreative forslag til gode løsninger eller nye måder at anskue vores produktioner på, så lytter vi til dig.

Vi har løbende 4-5 praktikanter i huset hvert halve år på tværs af afdelingerne.

praktikplads hos pej gruppen

Som praktikant fik jeg fra start et stort ansvar ved overtagelse af planlægning og håndtering af sociale medier og der blev dermed vist mig stor tillid fra virksomheden. Et nøgleord for arbejdsmoralen hos pej gruppen er teamwork, og det mærkes tydeligt at der afdelingerne imellem er en stor samarbejdsånd – som sikrer kvaliteten af hvert område som pej gruppen opererer med. Med det store ansvar er jeg blevet meget skarpere og stærkere i mit fag, grundet erfaringerne jeg har gjort mig gennem fokuseret og selvstændigt arbejde – men også gennem god dialog med fantastiske kolleger. Det har betydet en stor del for mit uddannelsesforløb, som digital konceptudvikler, at jeg hos pej gruppen har fået lov til at afprøve teori i praksis samt at være en del af et stærkt fællesskab.Mine varmeste anbefalinger af pej gruppen går til fremtidige praktikanter, som både ønsker at få ansvar samt at være omgivet af kompetente og positive mennesker.

Frederikke Lyshøj Hansen, Digital konceptudvikling, Erhvervsakademi MidtVest

Lidt om dig:

  • Du er under uddannelse indenfor et relevant fagområde og kan være i praktik 3-6 mdr.
  • Du er struktureret, ambitiøs, arbejder selvstændigt, tager initiativ og formår at overholde deadlines.
  • Du er en teamplayer, som vægter det sociale og et godt sammenhold højt.

Se mere og ansøg