Konkurrence

Vind et års abonnementpå et valgfrit medie.

Skriv dig op til at modtage nyhedsmails fra et af pej gruppens tre medier: TØJ – Fashion & Business Trends, 365DESIGN eller TID & tendenser og vær med i lodtrækningen om et års gratis abonnement på et af de tre medier. Skriver du dig op til mere end ét af mediernes nyhedsmail, smider du blot flere lodder i puljen. Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt alle deltagere den 19. februar 2018, og får direkte besked.

Du kan ikke deltage i konkurrencen mere, men du kan holde dig opdateret om fremtidige tilbud, rabatter og konkurrencer lige her…

1 Interesseområder
2 Info om dig
  • OBS: Vælg mindst ét interesseområde.
Konkurrencebetingelser: Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen om et års abonnement på et af pej gruppens medier. Der er intet køb eller anden form for betaling påkrævet for at deltage i konkurrencen. Konkurrencen løber til og med den 18. februar 2018, hvorefter der tilfældigt udvælges en vinder blandt de, som har skrevet sig op til at modtage nyhedsmailen på ét af vores medier. Der udtrækkes en vinder den. 19. februar 2018. Du skal bekræfte tilmeldingslinket via mail, for at være med i konkurrencen.