At lave forretninger i Kina er som en sursød sovs, der på én gang smelter på tungen og efterlader en […]

At lave forretninger i Kina er som en sursød sovs, der på én gang smelter på tungen og efterlader en bitter eftersmag, men alligevel er en uundværlig del af et godt kinesisk måltid.

Danske virksomheder producerer, sælger og udvikler allerede i Kina. Men hvad bliver det næste skridt? Mød nogle af de mest succesfulde danske erhvervsfolk i Kina, lær af deres dyrt købte erfaringer og få deres bud på den næste bølge, som allerede er i gang.

Kina er en uundgåelig del af danske virksomheders fremtid. Verdensbilledet er ved at vende, og det er sandsynligt, at flere danske virksomheder om få år er ejet af kinesere. Men det skal ikke afholde danske virksomheder fra at gøre Kina til omdrejningspunkt for deres globale strategier. Bogens forfatter vurderer, at vi skal engagere os i Kina på alle planer og sørge for at få en bid af den voksende kinesiske lagkage.

I Sweet & Sour kan læserne blandt andre møde de to danskere bag Bestsellers milliard-forretning med op mod 3.000 modebutikker i Kina – Dan Friis og Allan Warburg. De har i fællesskab skabt en af de største succeshistorier i Kina, og for første gang deler de ud af deres personlige erfaringer og forretningshemmeligheder.

Andre har været mere uheldige. Carlsberg er for eksempel blevet udråbt som miljøsvin i kinesiske medier, og Arla endte i centrum af Kinas største mælkeskandale.

Titel: Kina Sweet & Sour
Forfatter: Christina Boutrup
ISBN: 9788702097269
Forlag: Gyldendal Business