Pantone® 16-1340Brandied Melon

Den brændte orange farve leder naturligt tankerne hen på rødpigmenterede terrakotta krukker, solfalmet sand nær ækvator, jernoxid i den varme jord og eksotiske kulturer. Den varme farve står både skarpt alene og i monokrome farvekombinationer, som opfordrer til at sætte tempoet ned og være mere til stede. Giv dig selv tid til at drømme dig væk til oplevelsernes land, hvor alt er muligt og grænserne kun bliver sat der, hvor fantasien ikke kan nå.

Køb farven som swatch
Pantone 16-1340 - Brandied Melon Brad Helmink
Pantone 16-0532 - Moss

Pantone® 16-0532Moss

Den milde grønne nuance refererer til en sommertør, knasende skovbund i morgentåge og symboliserer den fortsættende efterspørgsel på bæredygtig produktion, klimavenlige valg og kærlighed til naturen. Fremtiden byder på gåpåmod og en iver efter at bekende kulør. Håbets farve er grøn og farvens douchede, nærmest falmende nuance med gullige undertoner gør Moss perfekt til de varmere forårs- og sommermåneder, hvor den grønne bølge fortsætter sit indtog.

Køb farven som swatch

Pantone® 13-0002White Sand

Den lyse hvide tone med sit naturlige og varme skær udtrykker en tidsånd med fokus på renhed, hvor der ikke længere er plads til politisk manipulation, fake news og negativitet. Farvens delikate lethed inviterer til sanselig leg og egner sig derfor specielt godt i design, hvor forskellige teksturer mødes, og forholdet mellem lys og skygge undersøges. Den varme og let støvede undertone emmer af taktilitet og naturlighed og skaber en sanselig følelse af at blive kærtegnet af en forfriskende forårsbrise efter de lange, kolde vintermåneder.

Køb farven som swatch
Pantone 13-0002 - White Sand Anthony Pearson
Pantone 16-4610 - Stillwater Fabrizio Conti

Pantone® 16-4610Stillwater

En farve som emmer af spiritualitet, velvære og drømme, der tager os langt væk fra dagligdagens høje tempo. Man kan næsten høre det stillestående vand skvulpe tavst, og den blå nuance står som et frisk pust, der blæser vores mørke tanker bort og giver plads til sæsonens friske og klare farver. Stillwater fylder rummet med god energi og giver et ekstra spark på den kølige brise i de varme forårs- og sommermåneder.

Køb farven som swatch

SS 21

pej colour & toolbox er udkommet

pej colour som er det mest populære farvekort til det skandinaviske marked, samt pej toolbox som er den store trendinspirationsbog, er netop udkommet til sæsonen SS21 – 12 måneder før sæsonen.

pej colour SS 21

Farvekortet benyttes i dag af mange forskellige brancher såsom: Damemode, herremode, børnemode, sport, lingeri, boligtekstiler, interiør, maling, gaveartikler, emballage, grafik mv.

Se mere

pej toolbox SS 21

pej toolbox er det ultimative værktøj til trendudvikling, kollektionsudvikling og produktudvikling. Trendmappen byder på inspiration, trends og farver til livsstilsbrancherne.

Se mere
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.