Pantone® 15-0513 TCXEucalyptus

Eucalyptus er den varme jordnære nuance, som vidner om en periode, hvor grønne nuancer er essentielle. Det grønbrune islæt er fortsat en bred repræsenteret del af farvespektret. Eucalyptus inviterer til brug af naturmaterialer og de ressourcer som vi omgiver os med. Det, at udnytte de ressourcer vi omgiver os med, vidner om et forbrugerbehov, hvor ting skal have en dybde og fortælling, en forhistorie, i dette tilfælde natur.

Køb farven som swatch
Pantone 15-0513tcx - one of the key colours to SS 2022 Jeremy-Bishop
Pantone 16-3115tcx - one of the key colours to SS 2022 Martin-Adams

Pantone® 16-3115 TCXCrocus

Crocus er det friske pust til denne forårs- og sommersæson. Et fornyet optimistisk mindset, hvor det er nu livet skal leves og lidt fornyet frisk energi på farvepaletten er i fokus hos forbrugeren. Crocus er en del af en tanke om et frit sind, hvor en ny slags wellness finder indtog, hvor det er vigtigt at kunne udvide sin horisont.

Køb farven som swatch

Pantone® 14-1026 TCXMoonstone

Moonstone er en varm gullig tone. Farven er en del af et farvespekter, hvor det er vigtigt at kunne udnytte genbrugsmaterialer. Denne megatrend, udvikler sig altså til en livsstil, hvor der skal være plads til at materialerne har en historie og dermed kan have et præg af udnyttelse og gerne reparation. Moonstone giver en association til noget retrospektivt, hvor specielt 70’erne bliver genfortolket.

Køb farven som swatch
Pantone 14-1026tcx - one of the key colours to SS 2022 Tony-Haggerty
Pantone 16-0000tcx - one of the key colours to SS 2022 Josiah-Farrow

Pantone® 16-0000 TCXPaloma

Paloma, en grå nuance, er en del af en ny gråtoneskala. De grå farver vinder indpas og får stor indflydelse i sæsonen. Paloma i sig selv er en farve, som er helt kølig klassisk grå. Den vidner om et mindset, hvor der skal ryddes op! Hvor ’less is more’ og fravalg er essentielle. Det er vigtigt at forbrugeren kan finde komfort og ro i produkterne, hvilket den klassiske grå kan være med til at bidrage til.

Køb farven som swatch
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.