Pantone® 19-1100Bristol Black

Sort, sort, sort er på banen igen til AW 22/23. Jo mørkere jo bedre. Bristol Black ses i hele kompositioner og outfits. Styling ses ofte hvor sort får lov til at stå alene uden den store modstand fra komplimenterende nuancer.

Køb farven som swatch →
pantone_19-1100 NMBello Studio
pantone_19-0000 Ultrafabrics

Pantone® 19-0000Raven

Grå, mørk grå er en stor del af sæsonen AW 22/23. Den grå ses, ligesom den sorte, på hele overflader. Men modsat den sorte, så ses den grå også i kombinationer med andre komplimenterende nuancer og farver.

Køb farven som swatch →

Pantone® 11-0601Bright White

Hvid er repræsenteret i sæsonen på overflader med struktur og øje-pirrende løsninger. Hvid er udtrykket for at vi som forbrugere er blevet meget fokuseret på det rene igennem en periode med fokus på bakterier. Men det skal stadig være sådan at vi bliver pirret på vores sanser, dog skal det gerne være igennem synet og ikke så meget igennem det at røre.

Køb farven som swatch →
pantone_11-0601 Catenary_Pottery
pantone_14-4818 Nelson_Huang_Carla_Candela

Pantone® 14-4818Amazonite

Amazonite er en grøn-blå farve, som tangerer over til det pastelfarvede univers, dog med en del mere kraft end som så. Farven ses som et festlig input til mode eller interiør. Farven skaber energi og optimisme, som forbrugere ønsker at bringe ind i mode- eller interiør-kontekster.

Køb farven som swatch →
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.
Don't miss out!

Vil du have endnu mere indsigt i sæsonens farver, så deltag på trendkonferencen.

Se mere