Pantone®Canyon Clay

Den let rødlige varme pastel trækker blide noter af sommer med over i de mørkere måneder. Som et lysnende pust vil sarte toner bløde det hårde klima op og skabe håbefulde referencer til en velkendt friskhed. Kombiner Canyon Clay med sæsonens andre pasteller for at skabe bløde farvesammensætninger, som vil løfte efterårs- og vinterbilledet med en optimistisk lethed.

Køb farven som swatch
Canyon Clay 16-1431
Chinchilla 17-1109 Studio-Workshop

Pantone®Chinchilla

Som et modsvar til fortidens hurtigt skiftende trends og sæsoner vil forbrugerne søge mod de mere sæsonløse toner. Med Chinchillas varme sænkes tempoet, og fokusset på taktilitet og form skærpes. Skab monokrome farvesammensætninger, hvor en leg med toner skaber kontraster, eller skab mønstre med vovede farver, hvor Chinchilla skaber en jordbunden fornemmelse.

Køb farven som swatch

Pantone® 18-4612North Atlantic

De kolde farver fra den isede natur nord for polarcirklen sætter for alvor deres præg på sæsonens farvekort. Med et stigende fokus på den skandinaviske kultur og -farvepallette, inviteres flere farver ind i det neutrale spektrum, hvor specielt den nordiske kulde og den barske natur spiller en vigtig rolle. North Atlantic tager sig specielt godt ud blandt varme, lyse toner, hvor den får lov til at stå frem.

Køb farven som swatch
North Atlantic 18-4612 Patrick-Tomasso
Pirate Black 19-4305 Vitor-Pinto

Pantone® 19-4305Pirate Black

Den sorte har de seneste år været en tilbageholdende tone, som har ulmet i baggrunden og tålmodigt ventet på sin genoplivning. I sæsonen AW 21/22 vil den dybe kontrast igen dominere og skabe markante kontraster med masser af liv og modspil til sæsonens mere diskrete og sarte nuancer. På elegant manér går forbrugerne igen ’helt i sort’ og søger mod det tidløse og sikre i en foranderlig verden.

Køb farven som swatch

Pantone® 19-3424Sunset Purple

Forbrugerens tid i det digitale univers afspejler i en ny fascination for flere stærke farver, der slører rammerne mellem det virtuelle univers og den fysiske verden. Specielt ungdommen vover sig ud i den vibrerende violette Sunset Purple, der, i sammenspil med illuminerende gulgrønne nuancer, understreger de digitale referencer og skaber næsten science fiction-inspirerede kontraster til sæsonens ellers meget blide farveskala.

Køb farven som swatch
Sunset Purple 19-3424 David-Becker

Nyhed!

pej forecast og toolboxer smeltet sammen!

Som noget helt nyt har vi slået pej forecast og pej toolbox sammen, så du nu får endnu mere i én bog. Materialer, farver og masser af inspiration – til samme pris. Hvis du køber pej toolbox nu, får du adgang til alle farverne digitalt – inden bogen udkommer 2. april 2020.

Bestil pej toolbox
The colors shown here are digital simulations of the PANTONE® Colors and may not match PANTONE-identifies standards. Consult current PANTONE Color Publications for accurate color. PANTONE® and other Pantone trademarks are the property of Pantone LLC in the United States and/or countries. © Pantone LLC, 2020.