Den 18. august 2020 kl. 15.00 – 16.00 kan du komme med på det gratis webinar om 'den ”forsigtige” forbruger efter Covid-19'.

Den 18. august 2020 kl. 15.00 – 16.00 kan du komme med på det gratis webinar om ‘den ”forsigtige” forbruger efter Covid-19’.

 

post covid19 stemning

 

En ny forbruger er vågnet med genåbningen efter Covid-19. Ingen har ønsker eller planer om at vende tilbage til det liv, som de levede før.

Den ”nye normal” for fremtidens forbrugere handler mere end noget andet, om tryghed og risikoafvejning.

”Er det jeg køber eller oplever, de risici værd, jeg tager?”
”Hvilke ting har jeg egentlig brug for?”
”Har jeg et job i morgen?”
”Hvordan forbereder jeg mig bedst på nye trusler fra nær og fjern”
”Hvordan skal jeg få tiden til at gå”

Det var ikke indsigter, der fyldte meget på tavlen da virksomhedernes strategier, produktporteføljer og markedsføring blev planlagt inden pandemien brød ud. Og som om det ikke er forandring nok, så er digitaliseringen af ALT rykket helt frem i bussen. Der skal tænkes ”e” ind i indkøbsoplevelsen fra start til slut – hurtigt og rigtigt.

Tavlen skal visken ren og en ny retning skal formuleres, planlægges og eksekveres for at vinde kapløbet om den ”forsigtige” forbruger.

Deltag på dette webinar, og vær med når vi tuner ind til den ”forsigtige” forbruger og hvordan din virksomhed sætter den rigtige kurs i digitaliseringen af indkøbsoplevelsen.

Hør også om de nye forløb i ”Trends i praksis” og ”Retail Excellence 360”.

 

post covid19 stemning

 

Tid
tirsdag den 18. august 2020
kl. 15.00 – 16.00
(møderummet åbner 15 minutter før)

Sted
Online via Zoom

Pris
Gratis

Tilmeld dig her >