TID & tendenser

Specialudgave omfremtidens arbejdsmarked

TID & tendenser01 2019

TID &tendenser01 2019

AbonnementLøssalg
Freethinkers at pej gruppen

Nyt spændende indhold

Et nyt år, et nyt layout og ikke mindst en helt ny specialudgave med fokus på fremtidens arbejdsmarked.

Vi har tidligere haft gode erfaringer med specialudgaver med fokus på store emner, der kræver belysning fra flere vinkler. TID & tendenser har således tidligere haft specialudgaver om Skandinavien, krise­navigation og nu også om fremtidens arbejdsmarked.

De faste tænkere i pej gruppens Fremtidstank bidrager med hver deres vinkel på fremtidens arbejdsmarked. Samtidig er en række gæste­skribenter inviteret med i denne specialudgave, som udkommer i et ekstra stort oplag, idet emnet er interessant for en bred skare. Det er derfor ikke kun abonnenter på TID & tendenser, men også andre interesserede, der kan blive klogere på emnet.

Chefredaktørens signatur
Louise Byg KongsholmChefredaktør
TID & tendenser Sneak peek

Se sneak peek på den nye udgave. Tilmeld dig TID & tendensers nyhedsmail og få tilsendt en PDF med et uddrag af bladet.

Hvad er TID & tendenser?

TID & tendenser er et unikt og perspektiverende tidsskrift med fokus på tidsånd, samfund, livsstil og forbrug på tværs af brancher. TID & tendenser består af:

  • 4 årlige trykte tidsskrifter
  • En online nyhedsportal og en ugentlig trend update pr. mail
  • Et stort online søgbart arkiv med mere end 10 års udgaver af perspektiverende artikler

Hvad er visionen bag TID & tendenser?

Redaktionens mission er at klæde beslutningstagere, strateger, ledelse, koncept- og produktudviklere, design-, marketing- og salgspersonale på til fremtiden med inspirerende og perspektiverende artikler om tidsånd og trends.

TID & tendenser er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Hvad skriver TID & tendenser om?

TID & tendenser holder læserne opdateret på fremtid, tidsånd og økonomi samt nye trends inden for politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer, demografi, livsstil, køn, velfærd, sundhed, fødevarer, uddannelse, kultur, religion, forbrug, detail, nethandel etc.

Læs mere om TID & tendenser

Indhold

Intro: Er fremtidens arbejdsmarked elastisk, eller hænger det i en tynd elastik?

Med fakta om det danske arbejdsmarked og ord som omstillingsparat, tilpasningsdygtig og robust tager Louise Byg Kongsholm greb om temaet Fremtidens arbejdsmarked.

Arbejdet bliver mindre interessant i fremtiden

Johannes Andersen peger på, at arbejdet ikke længere kun handler om karriere. Fokus er nu mere og mere rettet mod at have et job, og så ellers kaste sig over andre aktiviteter i fritiden.

Hastighed, forandringer og fleksibilitet vil kendetegne fremtidens arbejdsmarked

Er du villig til at lade dig ansætte på nye og mere fleksible vilkår? Så får du nemt ved at finde ansættelse i fremtiden, mener Tom Elert.

Frie fugle og agile organisationer

Fremtidstænker og detailekspert Henrik Libak kommer med sit bud på, hvad kravet om konstant udvikling betyder for ledelse
og arbejdslivet.

Det fleksible arbejdsmarked

Baseret på sin bog ’Bæredygtig præstation’ argumenterer Jeppe Lund Groth for, at medarbejdere vil have fleksibilitet til selv at vælge opgaver, kollegaer, arbejdstider og ikke mindst fritid.

The future of work with inclusivity in mind

Kirsten van Dam undersøger, om bæredygtighed, fleksibilitet og lighed i arbejdslivet vil forblive topprioriteter for den næste generation.

Fremtidens talenter er femfold fantastiske

Team-hunting, bonus boostere, dataetisk ledelse og hyper feedback. Egenskaber, som virksomheder bør notere sig, hvis de vil tiltrække nye talenter, mener Anne Skare Nielsen og Liselotte Lyngsø.

Hvem skal lave det kedelige arbejde i fremtiden?

Arbejdsløshed bliver aldrig moderne, men frihed gør. Sådan lyder budskabet fra Poul Erik Jakobsen, der kigger nærmere på udviklingen af arbejdsbegrebet.

De unge generationers opgør med nutidens fastlåste arbejdsstyrke

Ifølge Alexandra Krautwald vil overgangen fra projektsamfundet til fremtidens økonomi ske hurtigt. Transformationen har de ældre generationer ikke set komme, men det har de unge.

Alt kan blive et job

I fremtiden har vi ikke brug for flere, der leder efter job, men flere der skaber jobs. Soulaima Gouranis budskab er klart: Tænkt kreativt, for alt kan blive et job.

Classical creativity is no longer enough: What is the future of creative work?

Jill Hawkins påpeger, at fremtidens kreative erhverv ikke skal frygte teknologi og robotter. Fokus skal i stedet rettes mod skolerne og deres tilgang til det kreatives.

Hvordan skal vores kontor se ud i fremtiden?

Oplevelsesrum, co-working områder og grønne kontorer. Mads Arlien-Søborg fremhæver forskellige trends, som vil præge fremtidens kontorindretning.

Co-working Spaces: Building Community

Co-working områder popper op i butikker og i kontorbygninger. De nye kontorfællesskaber får succes, hvis de rettes mod specifikke målgrupper, lyder det fra WGSN.

Fra ansatte til ambassadører

I en ny analyse stiller reklame- og vidensbureauet Envision skarpt på medarbejderen som brandambassadør og går tæt på employee advocacy.

Den motiverede medarbejder deler

Pernille Kirstine Møller dykker ned i, hvordan virksomheder kan arbejde med employeer branding, der skaber troværdighed.

KøbSe sneak peek
Magasinet kan købes som løssalg, eller som abonnement med fire årlige udgivelser.
TID & tendenser kan læses på alle platforme

Abonnement på TID & tendenser

Dette er en specialudgave af TID & tendenser om fremtidens arbejdsmarked, som du helt automatisk får tilsendt som abonnent på trenduniverset. Endnu engang får du fuld valuta på fremtidskontoen og noget at tænke over – enten i dit privat- eller erhvervsliv. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra udgaver til specialpris, hvis du mener, at andre bør beriges med samme mængde viden, perspektiv og provokation.

TID & tendenser udkommer fire gange om året og er spækket med tidsånd, trends og fremtidsbilleder. Men denne specialudgave har vi lyst til at dele med mange flere, og derfor distribueres den til en større skare. Vi har sendt den til udvalgte redaktioner og meningsdannere, og vi sælger den derudover i løssalg til alle, der har lyst til at vide mere om fremtiden. Måske kender du andre, der kunne bruge samme indspark? Eller også tænker du, at et fast abonnement på fremtiden er noget for dig selv.

AbonnementLøssalg