Torben

Foredragsholder

Torben Lorentsen

Torben er ekspert i personlighed og passion samt den betydning den har for resultaterne for mennesker og virksomheder. Det handler om salg og kundeservice samt ledelse og teamwork. Kundeoplevelsen er det aftryk, som kan gøre kunden til ambassadør.

Hvem er Torben?

Inspirerende – jordnær – udfordrende

Torben er forrygende dygtig til at tilpasse udbyttet af sine foredrag til sit publikum

 • For dig som privatperson eller på job/uddannelse
 • Fra ung til gammel
 • Om det handler om salg og kundeservice eller ledelse og teamwork
 • Det handler om det hele menneske – det handler om DIG!

Torben brænder for, at hjælpe mennesker med, at DE bruger deres energi på det, der giver mening i DERES liv – enkeltpersoner såvel som teams og både privat og arbejdsmæssigt.

Han løfter energien hos sine medmennesker og med sine jordnære forklaringer og humor, giver han forståelse for og lyst til at tage ansvar for sit liv og tage ”Ja-hatten” på.

Når vi mister vores identitet, kommer ensomheden og manglende tro på sig selv snigende. Når vi fremelsker og udlever vores indre passion og selvkærlighed, skabes grundlaget for vores bedste liv og skaber balance mellem arbejde, familie og DIG. Og det er det man som tilhører oplever på inspirerende måde, når Torben tager scenen og giver publikum forskningsbaseret viden, jordnære redskaber og historier fra hans eget liv med nærvær og forrygende engagement.

Torben har siden sin barndom ”løbet og løbet”, for at bevise at han er god nok. Det har bragt ham gennem en erhvervskarriere fra fotohandler til sælger til salgsleder til salgschef til salgs- og marketingchef… til han i 2011/12 mistede sin identitet og det førte Torben til en langt mere glad og meningsfyldt livsbane, såvel privat som arbejdsmæssigt.

Jeg ejer også Passion360, hvor jeg gennem undervisning, workshops, foredrag og sparring indenfor salg, kundeservice, ledelse og teamwork skaber grundlaget for en stabil virksomhed, med mennesket som omdrejningspunkt samt hjælper ejerledere og medarbejdere til at udleve deres passion i virksomheden.

Mennesker skaber relationer og relationer skaber resultater.

Foredragsemner

…hedder foredraget, der giver dig indsigter i hvordan vores vaner er ændret efter Corona og hvad det betyder for virksomheder, medarbejdere og kunder.

Foredraget vi være en blanding af ”Er du dig når du er på job” og ”Hvordan er din personlighed en styrke” krydret med opdateret viden og erfaringer siden Corona. Det bliver aldrig som før – det bliver meget bedre.

Det er vores personlighed og passion, der er drivkraften i vores hverdag, endnu mere efter Corona. Vi har fået nye vaner og nye ønsker, der giver både medarbejdere og virksomheder muligheder for endnu større succes.

En undersøgelse fra Standford University understreger, at vores personlighed har langt større betydning, end vores viden, for vores resultater. Det er blevet endnu større efter Corona.

I mit foredrag fortæller jeg bl.a. om HVORFOR det forholder sig sådan og hvordan du kan hjælpe DIG til, at få endnu større succes i erhvervslivet.

Medarbejdere er medarbejdere 18 procent af tiden, og de er mennesker 100 procent af tiden.

Kunder er kunder mindre end en procent af tiden, og de er mennesker 100 procent af tiden. Derfor ønsker vi alle at blive set, hørt og behandlet som mennesker og ikke som en afsætningskanal.

Hvordan skaber du ambassadører til din virksomhed?

Det er kundeoplevelser med personlighed og passion, der giver dig stærke ambassadører i dit ZMOT.

Det er vores personlighed og passion, der er drivkraften i vores hverdag, også i erhvervslivet.

Det viser bl.a. en undersøgelse fra Standford University, der understreger, at vores personlighed har langt større betydning, end vores viden, for vores resultater.

I mit foredrag fortæller jeg bl.a. om HVORFOR det forholder sig sådan og hvordan du kan hjælpe DIG til, at få endnu større succes i erhvervslivet.

Når du har balance i dit liv på alle 3 plan, Det personlige, familie og arbejde, så hviler du allermest i DIG selv. Det gør, at du bruger din personlighed som DEN du er – du er ægte og dig selv. Når vi er det, så trives både vi og vores kolleger meget bedre på arbejdspladsen. Det giver mental sundhed.

Medarbejdere er medarbejdere 18 procent af tiden, og de er mennesker 100 procent af tiden.

Et foredrag med Torben, gi’r dig:

 • Høj energi og jordnær tilgang til vores komplekse liv
 • Salg og kundeoplevelser med passion og personlighed
 • Ledelse og teamwork med menneskelighed
 • Mennesker skaber relationer – relationer skaber resultater
 • Fremelsk og udlev din indre passion og nå dine mål
 • Vejen til drømmejobbet
 • Forstå, acceptér og anerkend dig selv som den, du er
 • Simple redskaber til at tage ansvar for DIG
 • Forsknings- og evidensbaseret viden om DIG.

Book et foredrag

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel på en foredragsholder. Skriv til os på [email protected] eller i formularen her.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se Torben live