Stine Grubbe

Foredragsholder

Stine Grubbe


Stine er rådgiver og foredragsholder med bred erfaring fra især detail- og IT-branchen. Hun arbejder især med koncept og forretningsudvikling med fokus på salg og kundeloyalitet. Stines foredrag er konkrete og designet med henblik på at sikre at deltagerne får brugbar viden med hjem, der kan implementeres dagen efter.

Hvem er Stine?

Stine Grubbe er kendt for konkret, eksekverbar rådgivning. For at skabe motivation og inspiration blandt kunder, foredrags- og workshopdeltagere, og så er hun af Børsen udnævnt som ’Indpisker for Detailhandelen’.
Hun skriver bl.a. for Berlingske Business, til forskellige brancheudgivelser og brancheblogs, til fagbøger og holder foredrag og workshops for og om detailhandelen.

Stine er oprindeligt uddannet farvehandler og dekoratør, men nysgerrighed og ambitioner førte hende i en længere årrække til London, hvor hun bl.a. arbejdede med kommunikation i forlagsbranchen og som website producer og website redaktør.

I dag løser Stine opgaver som rådgiver, forretningsudvikler, skribent, workshopleder, debattør, foredragsholder, konceptudvikler, motivator og inspirator for en lang række virksomheder.

Foredragsemner

  • Butikskoncepter der trender og hitter lige nu
  • Nøglen til Big Data ligger følelserne
  • Lokalt nærvær og engagement giver kunder i butikkerne
  • Visuel inspirationsrejse i og omkring retail
  • Visual merchandising, formidling og styling – hvorfor og hvordan du bruger det
  • Visual merchandising, formidling og styling – trends og idéer
  • Sådan bliver du en storyteller (online og IRL)

Book et foredrag

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel på en foredragsholder. Skriv til os på [email protected] eller i formularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Foredrag

Indblik og overblik over koncepter der lige nu bobler på både den danske og internationale detailscene. Bliv inspireret af detaljer og scenarier der skaber kundevenlige salgsmiljøer, henter synlighed i pressen og deles på de sociale medier. Og butikskoncepter der ikke mindst, huskes og elskes af kunderne.

Hvis det lokale butiksliv skal overleve, skal flere spillere på banen. Butikkerne skal tage ansvar for udviklingen, lokalpolitikere skal på banen, og borgerne skal inddrages! Inspirerende og motiverende foredrag, der sætter fokus på en af de største problematikker i den danske detailhandel, men samtidigt inspirerer til at ændre de dystre udsigter og starte en bevægelse der vitterligt gør en forskel.

De fysiske butikkers allerstørste hjemmebanefordel, er den fysiske ramme. En fordel som online segmentet aldrig vil kunne hamle op med. Men kun hvis der arbejdes strategisk og dygtigt med netop den fysiske ramme, på alle måder. Dette konkrete og udbytterige foredrag, sender deltagerne hjem med viden om hvorfor og hvordan den fysiske ramme kan gøre en afgørende forskel i forhold til bl.a. salg, kundeloyalitet og kundeengagement.

Storytelling kan virke som en fluffy størrelse. Ikke desto mindre er storytelling en helt essentiel disciplin for alle der arbejder i og omkring detailbranchen, for (god) storytelling er fundamentet for at få succes med bl.a. branding, konceptudvikling og de sociale medier. I dette foredrag inddrages du i storytelling disciplinen, får konkret viden om, hvilke elementer der skal være til stede i en historie der fænger, og deltagerne går hjem med et hands-on indblik i hvordan de finder og bygger en story.

De fleste er enige om at et af detailbranchens største muligheder, og formentligt mest uudnyttede potentiale, ligger i Big Data. Men vi har stadig til gode at se Big Data nødden knækket for alvor, når det gælder retail.

Måske fordi vi endnu ikke har fundet den rigtige indgangsvinkel?!

I dette foredrag deler Stine Grubbe en ukonventionel tilgang til, hvad og hvordan Big Data kan bruges, med udgangspunkt i hendes mere end 20 år i hhv. detailbranchen og IT branchen.

Se Stine live