Rie Fjordsøe Rasmussen

Foredragsholder

Rie Fjordsøe Rasmussen


Rie er trendredaktør i pej gruppens trendafdeling og tilbyder inspiration og sparring om trends, tidsånd, design, farver, kollektions- og produktudvikling, forbrug, kommunikation og branding. Hun er ansvarlig for pej gruppens sæsonbaserede trendmaterialer og fungerer desuden som skribent, foredragsholder og trendkonsulent for brands i mode- og interiørbranchen.

Hvem er Rie?

Rie er uddannet cand.mag. med speciale i trendformidling og er ansvarlig for pej trend. Som pej gruppens trendredaktør forsker hun dagligt i tidsånd, trends, farver, design og innovation, der formidles gennem pej gruppens sæsonbaserede trendmaterialer. Desuden fungerer hun som trendkonsulent med fokus på farver, design, kollektionsopbygning og konceptudvikling samt som foredragsholder med fokus på den visuelle, levende og konkrete trendformidling.

Hun tilbyder foredrag og rådgivning til virksomheder, der ønsker retning, inspiration og hjælp til tidsånd, trendretninger, farver, design, forbrug, branding, konceptudvikling, kollektionsopbygning og med særlig fokus på tendenserne indenfor forbrug, formsprog, materialer og farver.

Foredragsemner

  • De vigtigste sæsonbaserede livsstilstrends, stilretninger og farver
  • Otte betydelige trends du skal kende, hvis du arbejder med design, livsstil og forbrug
  • Seks supertrends du skal kende, hvis du arbejder med fremtidens børn og børnefamilier
  • De største trends, stilretninger og farver til børn i 2020 og frem

Book et foredrag

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel på en foredragsholder. Skriv til os på [email protected] eller i formularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.