Foredrag / ...

Rie Fjordsøe Rasmussen

Rie er en beleven foredragsholder og har dybdegående viden om trends indenfor mode, interiør, design, børnetrends, materialer, farver og meget mere.

Book Rie

Design · Farver · Trends ·

Rie er uddannet cand.mag. med speciale i trendformidling og er ansvarlig for pej trend. Som pej gruppens trendredaktør forsker hun dagligt i tidsånd, trends, farver, design og innovation, der formidles gennem pej gruppens sæsonbaserede trendmaterialer. Desuden fungerer hun som trendkonsulent med fokus på farver, design, kollektionsopbygning og konceptudvikling samt som foredragsholder med fokus på den visuelle, levende og konkrete trendformidling.

Hun tilbyder foredrag og rådgivning til virksomheder, der ønsker retning, inspiration og hjælp til tidsånd, trendretninger, farver, design, forbrug, branding, konceptudvikling, kollektionsopbygning og med særlig fokus på tendenserne indenfor forbrug, formsprog, materialer og farver.

  • De vigtigste sæsonbaserede livsstilstrends, stilretninger og farver
  • Otte betydelige trends du skal kende, hvis du arbejder med design, livsstil og forbrug
  • Seks supertrends du skal kende, hvis du arbejder med fremtidens børn og børnefamilier
  • De største trends, stilretninger og farver til børn i 2020 og frem

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD dash MM dash YYYY
Dit navn(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.