Pernille Kirstine Møller - foredragsholder

Foredragsholder

Pernille Kirstine Møller


Pernille Kirstine Møller har mange års erfaring som projektleder i pej gruppens trendafdeling og har været ansvarlig for udvikling og udarbejdelse af halvårlige trendmaterialer, konsulentopgaver med fokus på design og konceptudvikling i både mode- og interiørbranchen samt formidling af trends via foredrag på konferencer og messer i Danmark og Norge. Hun er i dag i gang med en videreuddannelse indenfor kommunikation, men kan hyres til konsulent- og foredragsopgaver.

Hvem er Pernille?

Pernille har en række designorienterede uddannelser bag sig, herunder entrepeneurshipdesigner på KEA Design & Business i København, arkitektur på Kunstakademiets Arkitektskole og hun er pt. i gang med en Cand.it. i webkommunikation på Syddansk Universitet.

Pernille fungerer som er konsulent og foredragsholder hos pej gruppen og er ejer af Curated, et kommunikationsbureau som specialiserer sig i formidlingens magi, uanset om det drejer sig om koncept, design eller kommunikation. Det er specielt passionen omkring kombinationen af design, digital kommunikation og analog kommunikation, som motiverer Pernille, hvilket hun også bygger sit virke op omkring.

Foredragsemner

  • Storydoing og digital formidling: Sociale medier har stor indflydelse på, hvordan nutidens forbrugere agerer og handler. Forbrugeren er selektiv og bevidst om brandværdi, og er også blevet ekspert i at brande sig selv. Det betyder også at forbrugeren er opmærksom på hvilke brands de omgiver sig med og den historie de udvalgte brands fortæller. For et brand betyder det, at fortællingen om et givent produktet ikke længere er nok. Det er storytelling – og måske endda storydoing – der skal motivere til interaktion og et ultimativt salg.
  • Det fysiske vs. det digitale fællesskab: Fællesskabet er en af tidens større værdier. At være sammen fysisk er, i en digital verden, elementær og livsnødvendigt for mennesket. Men, paradoksalt nok, er det digitale fællesskab også af større betydning end tidligere samtidig med at strømninger i det digitale fællesskab udvikles og ændres konstant. Dette foredrag belyser hvilke strømninger, der er vigtige at være opmærksom på og hvordan det digitale fællesskab ser ud.
  • Design og trends: Hvad bliver de største tendenser indenfor design, interiør og mode de kommende år? Med udgangspunkt i pej gruppens skandinaviske trendmaterialer til livsstilsbrancherne indeholder dette foredrag sæsonbaserede trendtemaer med farver, farvekombinationer, materialer, print etc. Præsentationen krydres med film og referencer til designere, musikere, butikker og andet inspirationsmateriale, som kan benyttes i det videre arbejde med sæsonen.

Book et foredrag

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel på en foredragsholder. Skriv til os på foredrag@pejgruppen.dk eller i formularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se Pernille live