Rundvisning og foredrag for skoler, lærer og elever


pej gruppen tilbyder skoler en gratis virksomhedspræsentation og rundvisning i butikken med præsentation af trendbøger og trendmagasiner samt adgang til materialer til studiepriser. Denne præsentation er gratis og tager 1-2 timer.

pej gruppen tilbyder også skoler, lærere og elever undervisning i trendforskning, forståelse af tidsånd og trends, livsfasesegmentering, fremtidens detailhandel – enten på skolen eller hos pej gruppen. Her er der tale om et mindre honorar og/eller krav om køb af undervisningsbøger.

Kontakt Martin Kølkjær på [email protected] for mere information om gratis virksomhedspræsentationer og foredrag for skoler.

Besøg af skoler


Virksomhedspræsentation og rundvisningen tager en til to timer for max 40 elever. Lærere skal deltage og sørge for at elever dukker op til tiden og forstår præmissen for et virksomhedsbesøg.

Send os en mail herunder, eller ring til Martin på (+45) 9711 8900 for at høre mere om virksomhedspræsentation, rundvisning og foredrag for skoler.

pej gruppen

pej gruppen holder til i inspirerende omgivelser på den renoverede Bitsovgård mellem Ikast og Herning. Vores store inspirationsbutik med de nyeste trendmaterialer fra hele verden har åben hver dag, og besøgende kan se de skiftende udstillinger i vores galleri. Vi har også faciliteter til at afvikle seminarer og konferencer med fuld fokus på viden, oplevelser og god mad.