Anita Dalsgaard

Foredragsholder / rådgiver

Anita Dalsgaard


Anita er strategisk digital rådgiver med et særligt hjerte for mad. Hun er iværksætter, digital native og forevigt nysgerrig. Anita har som selvstændig rådgiver hjulpet både store og små virksomheder med at skabe forretning med deres digitale kommunikation.

Hvem er Anita?

Millennial, entrepreneur and rebel to the bone. Med en urokkelig tro på, at virksomheder kan gøre det bedre digitalt. Ud fra en baggrund i ernæring, marketing og strategi koncentrerer Anita sig om digital strategi og fødevarekommunikation. Hun er strategisk digital rådgiver, og hjælper et utal af store og små virksomheder med at skabe forretning med deres kommunikation på tværs af medier.

Hendes foredrag er inspirerende, indsigtsfulde og hun holder sig ikke tilbage for at udfordre publikum til at tænke anderledes, langsigtet og ambitiøst. Anita har et særligt hjerte for mad og stikker gerne til fødevarevirksomhederne om at komme igang med at kommunikere med de mange forbrugere, der allerede er helt klar.

Foredragsemner

  • Digital Strategi & Kommunikation
  • Fødevarekommunikation
  • Digitale Trends
  • Millennials og hvordan brands kommunikere med dem

Book et foredrag

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel på en foredragsholder. Skriv til os på [email protected] eller i formularen her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se Anita live