Der er mange spændende ting på programmet til summer/spring 2016. Få et indblik her og det store overblik på pej gruppens trend konferencer i december, hvor Danmarks stærkeste Trendteam vil være samlet.

Der er mange spændende ting på programmet til summer/spring 2016. Få et indblik her og det store overblik på pej gruppens trend konferencer i december, hvor Danmarks stærkeste Trendteam vil være samlet.

Hvor kan man få det store overblik over tidsånd, livsstil og forbrug sammen med en detaljeret indsigt i farver, materiale, form og andre vigtige vinkler på sæsonen spring/summer 2016? Det kan man på pej gruppens trendkonference i december 2014. Her får du en forsmag på, hvad du kan vente dig.

Simpel kompleksitet

Livet er komplekst. Flere input, valg og muligheder vil forme og definere fremtidens tværfunktionelle og tværfaglige liv, og livet vil ikke blive mindre komplekst. Det kræver, at vi finder en ny vej i en ny verden af muligheder, som er i opbrud. I denne komplekse verden sker der en naturlig forandring, hvor teknologi, natur og mennesket finder samhørighed.

Til foråret og sommeren 2016 er tiden blevet holistisk. Teknologi og natur har fundet en fælles vej sammen med kroppen og sindet. Tværfagligt design er en vigtig faktor for det gode design, hvor de tekniske detaljer er gemt væk. Nye designmuligheder for æstetik opstår i og via omgivelserne. Samtidig er globalisering af større vigtighed end nogensinde. Verden har aldrig været tættere på og trods ustabilitet og krise på flere geografiske fronter, så er mentaliteten omkring fremtiden paradoksalt nok optimistisk.

Sæsonens farver

Farver er vigtigere end nogensinde. Farver er ikke længere noget, som vi bare ser. Farver bliver anvendt maksimalt, oplevet og følt. En helt ny dimension for farver fødes. Farverne skaber rammerne for designet. Farverne tiltrækker og skaber sanselige oplevelser.

Bliv inspireret af det vilde og spektakulære

Regel- og banebrydende design skabes ofte ved at turde se derud, hvor andre ikke kommer. Med baggrund i intensiv research, en række tv-programmer og langt kendskab til trendprocesser både som selvstændig og sammen med pej gruppen er Mads Arlien-Søborg draget på globetrotter-oplevelse i den fantastiske verden – der hvor selv fantasien måske ikke slår til. Kom bag om tv-programmet ’De vilde hoteller’ og hør Mads Arlien-Søborg fortælle om virkeliggørelsen af fremtidens fantastiske designs.

Fornyelsen kalder forude

Hør om de varierede livsstilsorienterede produktkategorier, der tempofyldt rykker mod spring/summer 2016 inden for både design, interiør, mode og accessories.

Designeren, konceptudvikleren og indretningseksperten Birgit Tarp har tidligere været medlem af pej gruppens trendteam og vender nu stærkt tilbage – fyldt med fornyet inspiration og viden. Brief og nyheder fra messer, udstillinger, kunstnere, butikker og meget mere præsenteres af Birgit Tarp på pej gruppens trendkonference i december.

pej gruppen har samlet Skandinaviens stærkeste trendteam

Louise Byg Kongsholm: Forbrugsoverblikket og det kommercielle perspektiv
Pernille Kirstine Møller og Betina William Pedersen: Den dybe faglighed på den nye sæson
Birgit Tarp: Den kommercielle og designmæssige kategoriindsigt
Mads Arlien-Søborg: Cutting-edge vinkler og den globale designvinkel

Facts, faglighed, kommercielt perspektiv, dyb faglighed og fremtidsvisioner er naturlige ingredienser i pej gruppens halvårlige trendkonferencer for mode, design og interiørbrancherne.