Forbrugerne vil i sæsonen AW 22/23 have en viljestyrke, som gør alting muligt og giver dem mulighed for at vælge deres egen vej. Tilgangen til livet er generelt påvirket af en viljestyrke på et højt niveau, hvor barren hele tiden løftes – og hvor det individuelle valg af retning i livet bliver mere afgørende end tidligere. Viljen og styrken til at bryde ud af normen, bekæmpe enhver modstand og vinde er stor.

Nøgleordet for sæsonen AW 22/23 er:

Viljestyrke

Torsdag 15. april udkommer pej toolbox AW 22/23. Forbrugerne vil i sæsonen AW 22/23 have en viljestyrke, som gør alting muligt og giver dem mulighed for at vælge deres egen vej. Tilgangen til livet er generelt påvirket af en viljestyrke på et højt niveau, hvor barren hele tiden løftes – og hvor det individuelle valg af retning i livet bliver mere afgørende end tidligere. Viljen og styrken til at bryde ud af normen, bekæmpe enhver modstand og vinde er stor.

Et stort værdiskifte har fundet sted, og mange forbrugere er meget mere bevidste, end de var før. Mavefornemmel-sen og intuitionen betyder indiskutabelt meget og krydres nu med en stigende viljestyrke til at følge og nå egne mål – og kæmpe for en bedre verden, men også for et bedre hverdagsliv med lige dele pligt og fornøjelse.

I Den nye toolbox som udkommer 15. april 2021, vil du kunne læse meget mere i dybden omkring forbrugerne, trends, tendenserne der kommer, farverne og konkrete inspirationer til den kommende sæson AW 22/23.

Som noget nyt får du fuld adgang til vores nye online trend platform pejtrend.com, når du køber et abonnement på pej toolbox. Et abonnement inkluderer to årlige udgivelser af trendbogen (AW + SS).

Se og forudbestil den nye udgivelse lige her →