Vi følger udviklingen af Coronavirus (Covid-19) tæt, og vi overholder alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. Dette gælder både i vores egne lokaler og i vores samarbejde med andre konferencesteder. Dermed kan vi afvikle konferencer, seminarer og møder under trygge forhold og i overensstemmelse med de gængse retningslinjer.

NB: Konferencer, seminarer og undervisning er undtaget fra det nuværende forsamlingsforbud. Man må således samle op til 500 personer til konferencer og seminarer, hvis deltagerne i al væsentlighed sidder ned, har ansigtet rettet mod en skærm, holder afstand, benytter håndsprit og får serveret portionsanrettet mad. Der skal ikke bæres mundbind, når man sidder ned, men når man står op/går rundt.

Angående trendkonference i november/december 2020: I pej gruppens eget Strategihus er der normalt plads til 60 personer, men vi begrænser antallet af besøgende til 40 jf. nedenstående. Hos Mogens Dahl Koncertsal kan der normalt være 180 personer, dette begrænses til 80 personer – både pga. Corona og igangværende ombygning.

Vi tager således følgende hensyn:

  • Sikker afstand: Vi sikrer god afstand mellem gæster, dvs. god afstand mellem alle arbejdspladser, god afstand mellem stole i konferencelokaler og et passende antal gæster pr. lokale
  • Information om god adfærd: Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand og sikre høj hygiejne.
  • Personlig hygiejne: Vi har sørget for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder.
  • Rengøring og desinfektion: Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.
  • Minimal kontakt: Der holdes afstand og er minimal kontakt mellem mennesker, hvilket blandt andet betyder, at al madservering er portionsanrettet.
  • Arbejdsgange: Vi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg hos os.