Vi følger udviklingen af Coronavirussen (Covid-19) tæt og følger alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. Dette gælder både i vores egne lokaler og i vores samarbejde med andre konferencesteder.

Dermed kan vi afvikle konferencer, seminarer og møder under trygge forhold og i overensstemmelse med de gængse retningslinjer.

Vi kan dog i sagens natur ikke give garantier for eller forudse evt. stigning i smittetrykket og dermed følgende ændringer af retningslinjer. Vi holder os dog altid opdateret, og vil til enhver tid tilpasse arbejdsgange og løsninger.

Vi tager blandt andet følgende hensyn:

  • Sikker afstand: Vi sikrer god afstand mellem gæster, dvs. god afstand mellem alle arbejdspladser, god afstand mellem stole i konferencelokaler og et passende antal gæster pr. lokale
  • Information om god adfærd: Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand og sikre høj hygiejne.
  • Personlig hygiejne: Vi har sørget for, at de har let adgang til at vaske og afspritte hænder.
  • Rengøring og desinfektion: Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved.
  • Minimal kontakt: Der holdes afstand og er minimal kontakt mellem mennesker, hvilket blandt andet betyder, at al madservering er portionsanrettet.
  • Arbejdsgange: Vi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører.

Ved en ny udmelding fra myndighederne om forsamlingsforbud grundet pandemi, vil vi tilpasse vores retningslinjer og arbejdsgange.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg hos os.