Vi følger udviklingen af Coronavirussen (Covid-19) tæt og følger alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. Dette gælder både i vores egne lokaler og i vores samarbejde med andre konferencesteder.

Vi overholder altid de gældende forbud, restriktioner og anbefalinger – og holder os opdateret hver dag. 

Med seneste meldinger omkring generelt forsamlingsforbud samt specifikke regler og anbefalinger for professionelle konferencer, er det muligt for os at afvikle Strategikonference i Herning d. 31. maj for 45 personer, Trendkonference i København d. 8. juni for 80 personer og i Herning d. 10. juni for 45 personer samt Retailkonference i juni med 150+ personer personer i hhv. Aarhus og København.

Vi tager til enhver tid følgende hensyn – både på kontoret og til konferencer:

  • Sikker afstand: Vi sikrer god afstand mellem alle, dvs. god afstand mellem alle arbejdspladser, god afstand mellem stole i konferencelokaler og et passende antal gæster pr. lokale/fællesareal.
  • Information om god adfærd: Vi opfordrer vores medarbejdere og gæster til at holde afstand og sikre høj hygiejne.
  • Personlig hygiejne: Vi har sørget for, at vores medarbejdere og gæster har let adgang til at vaske og afspritte hænder.
  • Rengøring og desinfektion: Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, som mange rører ved.
  • Minimal kontakt: Der holdes afstand og er minimal kontakt mellem mennesker, hvilket blandt andet betyder, at al madservering er portionsanrettet.
  • Arbejdsgange: Vi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg hos os.