Vi følger udviklingen af Coronavirussen (Covid-19) tæt og følger alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. Dette gælder både i vores egne lokaler og i vores samarbejde med andre konferencesteder.

Vi overholder altid de gældende restriktioner og anbefalinger – og holder os opdateret hver dag. 

VIGTIG INFORMATION PR. 10. NOVEMBER 2021: Af hensyn til alles sundhed og sikkerhed bedes deltagere på konferencer og seminarer medbringe et gyldigt Coronapas (testet, vaccineret eller immun). Coronapas fremvises ved ankomst. Alle medarbejdere hos pej gruppen er vaccineret.

Konferencer og seminarer afvikles hvis det er forsvarligt, og det er altid i overensstemmelse med de gældende retningslinjer. Vi retter os altid efter anbefalingerne og samarbejder med professionelle konferencesteder eller afvikler i egne lokaler med tilpasset antal deltagere.

Vi tager til enhver tid følgende hensyn – både på kontoret og til konferencer:

  • Sikker afstand: Vi sikrer god afstand mellem alle, dvs. god afstand mellem alle arbejdspladser, god afstand mellem stole i konferencelokaler og et passende antal gæster pr. lokale/fællesareal.
  • Information om god adfærd: Vi opfordrer vores medarbejdere og gæster til at holde afstand og sikre høj hygiejne.
  • Personlig hygiejne: Vi har sørget for, at vores medarbejdere og gæster har let adgang til at vaske og afspritte hænder.
  • Rengøring og desinfektion: Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, som mange rører ved.
  • Minimal kontakt: Der holdes afstand og er minimal kontakt mellem mennesker, hvilket blandt andet betyder, at al madservering er portionsanrettet.
  • Arbejdsgange: Vi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg hos os.