Vi følger udviklingen af Covid-19 tæt, og vi overholder de til enhver tid gældende anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. Dette gælder både i vores egne lokaler og i vores samarbejde med andre konferencesteder. Dermed kan vi afvikle konferencer, seminarer og møder under trygge forhold og i overensstemmelse med de gængse retningslinjer.

Pr. 4. marts er det fortsat ikke muligt at afvikle fysiske konferencer eller seminarer. Vi afvikler derfor alt digital via Zoom.

Når det igen bliver muligt at samle deltagere til konferencer og seminarer gøres dette under de gældende retningslinjer.

Vi tager til enhver tid følgende hensyn på kontoret:

  • Sikker afstand: Vi sikrer god afstand mellem alle, dvs. god afstand mellem alle arbejdspladser, god afstand mellem stole i konferencelokaler og et passende antal gæster pr. lokale/fællesareal.
  • Information om god adfærd: Vi opfordrer vores medarbejdere og gæster til at holde afstand og sikre høj hygiejne.
  • Personlig hygiejne: Vi har sørget for, at vores medarbejdere og gæster har let adgang til at vaske og afspritte hænder.
  • Rengøring og desinfektion: Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, som mange rører ved.
  • Minimal kontakt: Der holdes afstand og er minimal kontakt mellem mennesker, hvilket blandt andet betyder, at al madservering er portionsanrettet.
  • Arbejdsgange: Vi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg hos os.