I efteråret og vinteren 18/19 efterspørger forbrugerne i højere grad frihed. Frihed til at tale og frihed til at være sig selv. Frihedstrangen viser sig i kommercielle trends og farver – der vil imødekomme de frihedshungrende forbrugere. Konkrete anbefalinger og inspiration med fokus på kommercielle trendteamer og farver. Det er noget af det, pej gruppen tilbyder, når Skandinaviens største trendkonference afholdes i tre byer i maj og juni.

I efteråret og vinteren 18/19 efterspørger forbrugerne i højere grad frihed. Frihed til at tale og frihed til at være sig selv. Frihedstrangen viser sig i kommercielle trends og farver – der vil imødekomme de frihedshungrende forbrugere.

Konkrete anbefalinger og inspiration med fokus på kommercielle trendtemaer og farver. Det er noget af det, pej gruppen tilbyder, når Skandinaviens største trendkonference afholdes i tre byer i maj og juni.

I AW 18/19 er der frihed på programmet, men hvilke trendtemaer og -farver bliver dominerende? Og hvordan arbejder man med disse trends på kommerciel vis? Det giver pej gruppen svar på til en effektiv og inspirerende trendkonference, der afholdes i maj og juni 2017 i Oslo, København og Herning.

pej gruppen afholder den halvårlige trendkonference for alle professionelle aktører inden for design, mode og interiør. Til konferencen vil I blive klædt godt på med konkrete anbefalinger og ny viden fra et skandinavisk ekspertteam og internationale vinkler på sæsonen samt indlæg fra interessante branchefolk og aktører med noget på hjertet.

Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter viden, inspiration og netværk på Skandinaviens mest inspirerende heldagskonference med fokus på livsstil, trends og farver.

Læs mere og tilmeld dig her.