365DESIGN nr. 1 2019 er udkommet, sammen med det gratis Formland messeblad. Her kan du se, hvad de nye udgivelser indeholder.

365DESIGN nr. 1 2019 er udkommet, sammen med det gratis Formland messeblad. Her kan du se, hvad de nye udgivelser indeholder.

Indhold 365DESIGN nr. 01 2019

 

10 — Kort og godt
Korte nyheder om stort og småt i branchen.

16 — Design? Jamen det går jo sådan set meget godt
En ny finanskrise er uundgåelig. Så hvordan kan man som designvirksomhed sikre sig mod den næste krise?

 

— MESSER

24 — Messekalender
Datoer og lokationer for messesæsonen.

26 — Messeoptakter
365DESIGN har spurgt nogle af de største messer i Europa om nye tiltag, og hvordan de imødekommer behovene fra udstillere og besøgende.

36 — 3 danske aktører på messe
Normann Copenhagen, Broste Copenhagen og Salling giver et indblik i deres deltagelse på messer og belyser design-, interiør- og møbelmessernes udvikling.

 

— TEMA: SØVN

44 — Søvnens opvågning
I kølvandet på en epidemi af søvnmangel vil søvn i fremtiden ikke længere blive stigmatiseret som noget for de svage, men snarere noget for de kloge.

52 — DUX
God søvn kommer med en seng, der passer lige så perfekt til den enkelte som et stykke skræddersyet tøj, lyder det fra den svenske sengeproducent.

 

— PORTRÆTTER

58 — Norr11
Siden opstarten har det danske designbrand gennemgået store forandringer. Design-dna’et er fortsat en kombination af fortidens klassikere og nutidens minimalisme.

62 — Design Letters
Den danske designvirksomhed, som har licens til at bruge Arne Jacobsens ikoniske typografi, har også fået succes uden for landets grænser.

66 — Lene Bjerre
De seneste år har budt på nyfortolkning af design-dna’et og digital omstilling hos designvirksomheden, som nu står stærk og klar til fremtiden.

70 — FDB Møbler
Hos virksomheden bag de ikoniske møbler er der fokus på at bygge bro mellem fortid og fremtid i balancen mellem en stærk designhistorie og den moderne forbruger.

 

— BRANCHEPROFILER

76 — Brancheprofil: Jesper Sommer
Stifteren af BySommer fortæller historien om, hvordan ordene ’Hej, her er jeg’ på en ansøgning er blevet til – indtil videre – 30 år i design- og interiørbranchen.

80 — Brancheprofil: Lotte Fynboe
Drømmen om at arbejde kreativt fik stifteren af Oyoy til skifte karriereretning fra dressurrytter og pædagog til virksomhedsejer.

 

— TREND

84 — pej trend AW 19/20: Det enestående
Selvforkælelse er ikke et fyord i efteråret og vinteren 19/20. Derfor fokuserer pej gruppens trendtemaer til sæsonen på enestående design.

94 — Trendpulse
Trendbureauet, som forecaster design, møbler og interiør, deler inspiration via sit trendsite gennem et levende arkiv med billeder og historier.

 

— PEJ GALLERI

96 — Sonobe Light
En entusiasme for papir og en interesse i at skabe noget rumligt ud af det flade har været drivkraften for det danske lampebrand.

98 — Enkl
For to iværksættere blev interessen for håndværksmæssige dyder, bæredygtige materialer og cirkulær økonomi starten på eget møbel- og interiørbrand.

Læs bladet her

365design FORMLAND

Indhold 365DESIGN – Formland messetillæg

 

08 — Formland byder velkommen for 70. gang
Projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm glæder sig til at åbne Formland Spring-messen, som denne gang er fyldt med nye tiltag og overraskelser.

10 — Det sker på Formland Spring 2019
Formland byder som altid på inspirerende trendzoner, spændende udstillinger og nyskabende initiativer.

14 — Foredragsprogram
Alle messedage vil de besøgende kunne opleve relevante foredrag om alt fra detailhandel, trends, farver og bæredygtighed.

18 — Kort & godt
Korte nyheder om stort og småt fra udstillere på Formland.

22 — Vissevasse
Udviklingen er gået stærkt for det danske brand, som er tilbage på Formland for at vise sin transformation fra posterbrand til paperbrand.

24 — Uderummet i fokus
Boligens funktioner flyttes ud i haven. De danske brands Woud og B Green tilbyder på hver sin måde produkter til det populære udeliv.

28 — pej trend SS 19: Tillid
I pej gruppens trendtemaer til SS 19 er omdrejningspunktet tillidsfuldt design, hvor der fokus på sympati, ærlighed, harmoni og et frisind med plads til leg.

38 — Trademark Living
Virksomheden, som kan lide at udfordre og vække nysgerrighed, ser frem til Formland, da messen styrker relationerne til kunderne.

40 — Messens bestseller
365DESIGN har spurgt en række udstillere på Formland om, hvilket produkt, de tror, bliver deres mest populære under de fire messedage.

— TEMA: RETAIL

42 — 2 indkøbere på messe
To indkøbere fra de danske kæder Magasin og Sinnerup fortæller om deres messebesøg på Formland.

44 — Den fysiske butik skal modstå forandring
Stop op, gør som I plejer og sats på de tryghedssøgende kunder. Sådan lyder budskabet til de fysiske butikker.

48 — Vejen til kundernes gode indkøbsoplevelse
Den gode indkøbsoplevelse for kunderne i den fysiske butik skal være en del af butikkens forretningsstrategi.

52 — Spot de unikke enere
I området ONE bliver tidens visionære firstmovers hyldet. 365DESIGN har talt med de to udstillere Klassik Studio og The Oak Men.

56 — Gastronomiens verden indtager Formland
Et udvidet samarbejde mellem MCH Messecenter Herning og brancheforeningen Horesta sætter fokus på hotel- og restaurationsbranchen.

58 — Foodtrends på den høje klinge
Hastigheden i de trends, der præger fødevarebranchen, er steget kraftigt i løbet af de senest år. Bliv klogere på otte megatrends inden for området.

Læs bladet her