Oslo

28. november '17

København

30. november '17

Herning

5. + 6. december '17

Skandinaviens største trendkonference


Vi inviterer til trendkonference i tre byer og tilbyder alle deltagere en super effektiv og inspirerende heldagskonference med fokus på de sæsonrigtige og kommercielle trendtemaer og farver.

Masser af inspiration, konkrete anbefalinger og ny viden fra et skandinavisk ekspertteam og internationale vinkler på sæsonen samt indlæg fra interessante branchefolk og aktører med noget på hjertet.

Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter viden, inspiration og netværk på Skandinaviens mest inspirerende heldagskonference med fokus på livsstil, trends og farver.

Don't miss out!


Spring/summer 2019

Gå ikke glip af muligheden for at vide, hvad der rører sig frem mod sommeren 2019 – helt ned til de mest kommercielle trends, design, farver og mønstre inden for mode og interiør.

Den supereffektive og dybt relevante heldagskonference med fokus på livsstilsorienterede og kommercielle trends afvikles i tre byer i slutningen af november og starten af december 2017. Intet andet sted får du så meget inspiration, perspektiv og viden fra et stærkt trendteam samt indlæg fra interessante branchefolk med noget på hjertet.

Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter viden, inspiration og netværk, mød de vigtigste spillere i livsstilsbrancherne til Skandinaviens mest inspirerende dag med fokus på design, mode og interiør.

Download invitationen

Du får:

 • Gennemgang af pej gruppens grundfortælling og trendtemaer til sæsonen.
 • Oversigt over konkrete og kommercielle farver og farvekombinationer til sæsonen.
 • Perspektiv på udviklingen af tidsånd, samfund og økonomi.
 • Indsigt i forbrugeradfærd og forbrugertrends samt de nyeste detailkoncepter.
 • Rundtur i et stort inspirationsunivers fra hele verden.
 • Vejledning i nye kommunikationsstrategier fra eksperter.
 • Konkret erfaring med valg af de rigtige farver fra brancheaktører.
 • Lærerige og perspektiverende erfaringer fra bæredygtig brancheaktør.
 • International inspiration fra trendbogsudgivere.
 • Dit eget farvekort – pej colour til en værdi af DKK 2.000,- .
 • Et fysisk kompendium med de vigtigste slides fra dagen.
 • Sæsonrigtig inspirationsmusik.
 • Specialudviklet menu til dagen der afspejler trendtemaerne.

Foredragsholdere


Louise BygKongsholm


Louise som er Trendforsker og ejer af pej gruppen fortæller om samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases som viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, samt hvordan man får fanget deres opmærksomhed.

Louise fortæller om de nye forbrugere. De nye forbrugere i en ny tid navigerer efter helt andre værdier end tidligere og har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og servicer som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

RikkeSkytte


Rikke som er kreativ leder i pej gruppens trendafdeling forklarer at tillid er et af de vigtigste nøgleord i denne sæson. De nye forbrugergenerationer er mere optaget af tillidsvækkende involvering, samhørighed og positive visioner end yderligtgående partipolitik og religion i SS 19.

Rikke fortæller om spring/summer 19, hvor overskriften er ’tillid. De nye forbrugergenerationer er mere optaget af tillidsvækkende involvering, samhørighed og positive visioner end yderligtgående partipolitik og religion. Tillid er et nøgleord til denne sæson, og tillid og tiltro til fremtiden vil vise sig ved, at vi søger en dyb­ere mening og skaber relationer, der kan underbygge denne følelse, og det være sig til design-, mode- eller interiør­brands. Forår og sommer 2019 byder derfor på en tid, hvor tillid og tiltro får råderum, og det tillidsfulde design skal bidrage til en livsstil, hvor vi ønsker at opnå sympati, ærlighed, harmoni og et frisind med plads til leg. Forår og sommer 2019 viser fire trend­retninger, hvor tillid er grundlaget: 1. Sympathy, 2. Honesty, 3. Harmony og 4. Playful.

MadsArlien-Søborg


Ejer af We Made It, trendforsker og tv-vært Mads Arlien-Søborg giver den helt store inspirationstur på konferencen med en tour de force i de vildeste koncepter inden for design, arkitektur, detail og livsstil. Han viser genvejen i form af ny inspiration, der sætter gang i tankerne.

Mads giver den store inspirationstur. Det er fedest at være med på beatet, at være først med de nye koncepter, men det er også svært. Men der findes en genvej i form af ny inspiration, der kan sætte gang i tankerne og sparke til vanetænk­ningen. Trendforsker og tv-vært Mads Arlien-Søborg bidrager på konferencen med en tour de force i de vildeste koncepter inden for design, arkitektur, detail og livsstil. Fælles for koncepterne er, at vi bevæger os væk fra kedelige standardløsninger og søger mod unikke og inspirerende koncepter, der skaber oplevelser og forplanter sig i vores erindring. Det bliver med garanti en inspira­tionstur af de helt store.

TaleHenningsen


Kreativ leder hos Fargerike Tale Henningsen fortæller om, hvordan Fargerike udvikler deres eget farvekort, vælger årets farve og udvikler kategorierne tapet, interiør og solafskærmning i takt med tidens trends.

Kreativ leder hos Fargerike Tale Henningsen har mange års erfaring med trends, farver og butiksdrift fra interiørbranchen og har været en del af den internationale gruppe Colour Futures, som blandt andet kårer ’Colour of the Year’. Tale Henningsen fortæller om, hvordan Fargerike udvikler deres eget farvekort, vælger årets farve og udvikler kategorierne tapet, interiør og solafskærmning i takt med tidens trends.

AnetteHøj Vraa


Farveekspert hos Dyrup Annette Høj Vraa fortæller om de fire farvetrends, som Dyrup ser dominerer boligindretningen i Skandinavien i 2018 og løfter sløret for Dyrups bud på Årets Farve 2018.

Dyrups farveekspert Annette Høj Vraa giver et indblik i, hvordan Dyrup hvert år udvikler nye farver, farvetrends og årets farve samt udviklingen af butikskoncepter og samarbejdet med stylister, journalister og andre stærke fagfolk. Annette Høj Vraa fortæller om de fire farvetrends, som Dyrup ser dominerer boligindretningen i Skandinavien i 2018 og løfter sløret for Dyrups bud på Årets Farve 2018.

VernerBager


Den strategiske direktør hos Mindshare gør dig klogere på potentialet og faldgruberne i Purpose Marketing med konkret vejledning og handlingsplaner for formålsdrevet og tillidsfuld kommunikation.

Kun i Danmark

Verner Bager fortæller om kommunikationsstrategi. Det er en god forretning for virksomheder
at dedikere sig til et højere formål end at tjene penge. BrandZs globale analyse viser, at brands med et klart formål er vokset tre gange hurtigere over de sidste 17 år end brands uden et klart formål. Bliv klogere på potentialet og faldgruberne i Purpose Marketing via inspirerende cases, når Verner Bager, strategisk direktør i medie- og kommunikationsbureauet Mindshare, bidrager med konkret vejledning og handlingsplaner for formålsdrevet og tillidsfuld kommunikation.

OBS: Verner Bager holder foredrag i Danmark, Anne Brude fra Mindshare holder foredrag i Norge.

Anne Brude


Head of Marketing hos Mindshare gør dig klogere på potentialet og faldgruberne i Purpose Marketing, for formålsdrevet og tillidsfuld kommunikation.

Kun i Norge

Anne Brude fortæller om Purpose Marketing. Det er en god forretning for virksomheder at dedikere sig til et højere formål end at tjene penge. Bliv klogere på potentialet og faldgruberne i Purpose Marketing via inspirerende cases, når Anne Brude, Head of Marketing i medie- og kommunikationsbureauet Mindshare, fortæller om formålsdrevet og tillidsfuld kommunikation.

OBS: Anne holder foredrag i Norge, Verner Bager fra Mindshare holder foredrag i Danmark

Dorthe AaboeKallestrup


Dorthe er CSR projektleder hos Egetæpper bidrager med perspektiv på, hvordan man reelt bliver bæredygtig, og hvordan rejsen mod målet ser ud.

Case

Bæredygtighed er blevet et modeord, som mange virksomheder bruger i deres markedsføring og øvrige
kommunikation. Hos Egetæpper handler bæredygtighed om at tage ansvar og om at have respekt – ikke bare i det der siges, men også i det der gøres. Det handler ikke kun om tæpper. Det handler om at gøre det rigtige. Dorthe Aaboe Kallestrup er CSR projektleder hos Egetæpper og bidrager med perspektiv på, hvordan man reelt bliver bæredygtig, og hvordan rejsen mod målet ser ud.

DavidShah


David Shah står bag View Publications’ mange forskellige magasiner samt trendbogen Pantone View Colour Planner og kommer med sine bud på SS 19.

Med på video

David Shah står bag View Publications’ mange forskellige magasiner samt trendbogen Pantone View Colour Planner, og leverer en ultrakort præsentation af de vigtigste trends til sæsonen SS 19 via en video, der er specialudviklet til denne konference

JokeScholtalbers


Joke Scholtalbers er international trendekspert indenfor interiør og står bag interiørtrendbogen THJS. Hun kommer med sine bud på SS 19.

Med på video

Joke Scholtalbers står bag interiørtrendbogen THJS, og leverer en ultrakort præsentation af de vigtigste trends til sæsonen SS 19 via en video, der er specialudviklet til denne konference

28. november '17


Oslo

Sentralen
Øvre Slottsgate 3
0157 Oslo
Norge

4.400,-

30. november '17


København

Mogens Dahl
Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København S

4.100,-

5. + 6. december '17


Herning

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

4.100,-

Dette event er afholdt – Se aktuelle events her

Prisen er inklusiv forplejning til alle deltagere, herunder fuld morgenmad, specialudviklet frokostmenu, pauseserveringer, smagsprøver og drikkevarer samt pej colour SS 19  (værdi DKK 2.000 kr.). Alle priser ekskl. moms.

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds


TIlbuddet udløber snart!

Praktisk information


Prisen er pr. deltager ekskl. moms og inkl. trykt kompendium + pej colour SS 19, som udleveres på dagen. Merpris i Norge skyldes større omkostninger til lokaleleje, forplejning, teknisk personale etc.

Dagen starter med tjek-ind og morgenmadsbuffet fra kl. 8.00-9.00. Første foredrag starter kl. 9.00, og sidste foredrag slutter omkring kl. 16.00. Et udvalg af magasiner, trendbøger, farvesystemer med videre fra pej gruppens trendstore er med på konferencen i København og Oslo. I Herning er det komplette udvalg til rådighed i pej gruppens egen butik.

Du kan også tilmelde dig per mail og få faktura tilsendt via konference@pejgruppen.dk

Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Vi flytter gerne tilmeldte til en anden konferencedag. Det er også muligt at sende en anden person i stedet.

Passer datoerne dig ikke? Eller har du brug for mere? Køb individuel konsultation med en af pej gruppens trendeksperter. Kontakt Martin Kølkjær for mere information (konsulent@pejgruppen.dk)

Download invitationen